Λίγα λόγια για το νέο μου βιβλίο

Thu Nov 2018
Λίγα λόγια για το νέο μου βιβλίο
Το τελευταίο μου βιβλίο 400 σελίδων, με τίτλο "Ζεις ή Υπάρχεις;" είναι ένα "ξυπνητήρι" στη συνείδηση, στην καρδιά και στο μυαλό όλων εκείνων που το διαβάζουν.
Είναι μια υπενθύμιση που αξίζει να έχουμε βαθιά ριζωμένη μέσα μας. Κι η υπενθύμιση αυτή είναι ότι Το Μονοπάτι του Ήρωα, κάθε ήρωα της ζωής, της δουλειάς, της επιχειρηματικότητας δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα αλλά με προκλήσεις.
Ήρωας είναι εκείνος που βλέπει τις προκλήσεις και τα εμπόδια όπως ο αρσιβαρίστας τα βάρη που θα σηκώσει προκειμένου να νικήσει τους αντιπάλους του και να ανέβει στην πρώτη θέση.
Το ίδιο ισχύει και για κάθε καλό άνθρωπο που καθημερινά δίνει τις δικές του μάχες στη χώρα μας και όχι μόνο. Το "Ζεις ή Υπάρχεις;" κρύβει μέσα του την ανάσα της ελπίδας και τη δροσιά της έμπνευσης για καθημερινή παρακίνηση και δύναμη ψυχής!
Πιστεύω ότι έγραψα αυτό το βιβλίο την καταλληλότερη στιγμή. Όχι μόνο για μένα, μιας και η ωριμότητα και η εμπειρία κάνουν πλέον την εμφάνιση τους στη ζωή μου, αλλά και για όλους όσους το διαβάσουν.
Γιατί τους υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι πρόθυμη να υποκλιθεί μόνο σ' εκείνους που με το κεφάλι ψηλά έχουν βάλει στόχο να την κατακτήσουν και να παλέψουν λυσσαλέα γι αυτό!
Η ζωή είναι αυτή που είναι. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη.
Είναι στη δική μας δικαιοδοσία να μάθουμε να τη ζούμε δημιουργικά, μαχητικά και νικηφόρα. Οι φοβισμένοι, οι αναποφάσιστοι, οι υποταγμένοι και οι "απροπόνητοι" δυστυχώς γι αυτούς, ας είναι έτοιμοι να υποφέρουν.
Το βιβλίο μου "Ζεις ή Υπάρχεις;" είναι γραμμένο για όλους εκείνους που έχουν αποφασίσει να υπερασπιστούν τις δικές τους Θερμοπύλες της ζωής. Είναι μια αύρα εμψύχωσης, παρακίνησης και τόλμης για να ζούμε γενναιότερα, να κοιτάζουμε τον ουρανό και να μη φοβόμαστε από τη σκοτεινιά των βελών των εχθρών μας.
Μέσα στις 400 σελίδες του θα βρείτε ιδέες, σκέψεις, προτροπές για να μένετε όρθιοι όταν οι αέρηδες της απελπισίας, της αδικίας, των εμποδίων παρασέρνουν τη χαρά, την ελπίδα και την προοπτική μακριά σας.
Τότε είναι που όλοι μας έχουμε ανάγκη μια στήριξη, μια κουβέντα, μια παρουσία να μας εμψυχώσει και να μας αφυπνίσει από το λήθαργο και την παγωμάρα.
Το "Ζεις ή Υπάρχεις;" είναι η ασπίδα κάθε πολεμιστή της ζωής στη χώρα που λέγεται Ελλάδα της κρίσης και της αδικίας. Είναι γραμμένο για όλους εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι και διατεθειμένοι να παραδώσουν τις Θερμοπύλες της ψυχής, της καρδιάς και του πεπρωμένου τους.
Δεν διατίθεται σε βιβλιοπωλεία αλλά αποκλειστικά από εμάς. Μπορούμε να σας το στείλουμε όπου εσείς μας υποδείξετε. Αν το θέλετε, τηλεφωνήστε στο 210-2512988.