Σχετικα με εμενα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Ο κ. Αγγελάκης είναι εκδότης, συγγραφέας 35 βιβλίων και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων & business / life coaching. Διοργανώνει σεμινάρια και ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. www.akis-angelakis.com.
Είναι κάτοχος Πανεπιστημιακών τίτλων στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, διοίκηση επιχειρήσεων, δημιουργία, εποπτεία και υλοποίηση εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών προγραμμάτων μάνατζμεντ. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής, κάτοχος πτυχίων των LFST, Nottingham Polytechnic, University of Wales & Southampton University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο και είναι απόφοιτος του διεθνούς Οργανισμού Sundoor International σε θέματα παρακίνησης ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσίας και ειδικών Ασκήσεων Υποκίνησης. Απόφοιτος Life Coaching Skills, Counselling Skills, Δεξιοτήτων Συμβουλευτικής και Συνθετικής Συμβουλευτικής Προσέγγισης. (Edexcel).
Εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια / ομιλίες του διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή σε DVD, CD, MP3 με περισσότερους από 40 τίτλους. Επίσης δεκάδες εκπαιδευτικά και σύντομης διάρκειας βίντεο του, μπορούν να παρακολουθηθούν από το κανάλι του στο youtube.
Επίσης, η ύλη των σεμιναρίων του κ. Αγγελάκη, έχει αξιολογηθεί στο παρελθόν με ακαδημαϊκές μονάδες των προγραμμάτων Work Based Learning του κρατικούΠανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου, (ως μέρος της διαδικασίας αναγνώρισης προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας και γνώσεων των προγραμμάτων) και έχει χρησιμοποιηθεί ως μέρος αυτών για την λήψη πτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων.
Εδώ και 25 περίπου χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων και στη διδασκαλία τεχνικών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, ανοίγοντας τους δρόμους της προσωπικής επιτυχίας και της επαγγελματικής ευημερίας. Εκατοντάδες άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι δημοφιλής προσκεκλημένος πολλών τηλεοπτικών εκπομπών, δίνοντας έγκυρες συμβουλές σε θέματα Αυτοβελτίωσης, Επικοινωνίας και Image Making. Έχει διεθνώς καταξιωθεί με επαναλαμβανόμενες παρουσιάσεις και αναφορές στα Who is Who of the world, Imminent People of Today και Writer of the Year.
Έχει διατελέσει σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ειδικός συνεργάτης κρατικών οργανισμών σε θέματα Παρακίνησης, Ανθρώπινων σχέσεων, Πωλήσεων, Επικοινωνίας & Ψυχολογίας της Επίτευξης. Έχει καταρτίσει μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα για πολλές πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες όπως AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ING, INTERAMERICAN, Forever Living Products, FM International κ.α. Ομιλίες και σεμινάρια του διεξάγονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο για λογαριασμό Πανεπιστημίων, Επιμελητηρίων και άλλων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων

ΤΙ ΚΑΝΩ;

Ο Άκης Αγγελάκης είναι ένας από τους πρωτοπόρους επιστήμονες δασκάλους προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας στην Ελλάδα. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η επαγγελματική του πορεία έχει ταυτιστεί με τη διδασκαλία βιωματικών σεμιναρίων για την ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και την επίτευξη επαγγελματικής ευημερίας. Ενώ έχει συνεργαστεί, ως εξειδικευμένος σύμβουλος, με μεγάλες επιχειρήσεις και κρατικούς οργανισμούς σε θέματα Παρακίνησης Ανθρώπινου δυναμικού.
Επίκεντρο της φιλοσοφίας μου υπήρξε πάντα ο Άνθρωπος. Ο άνθρωπος που θέτει στόχους και αγωνίζεται για να τους πετύχει. Ακόμα και όταν αποτυγχάνει στη προσπάθειά του και λυγίζει από το βάρος της αποτυχίας.
Η επαγγελματική μου πορεία έχει ταυτιστεί με την προσπάθειά μου να βοηθήσω τους άλλους στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων.
Άκης Αγγελάκης Business and Life Training