ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΑ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ;

Wed Oct 2016
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "ζω καλά" και στο "θέλω πάντα να έχω δίκηο". Κι αυτό γιατί εμείς οι άνθρωποι είμαστε πολλές φορές, απρόβλεπτοι, ευάλωτοι, κάνουμε λάθη, αλλάζουμε γνώμη, μπερδευόμαστε, παρασυρόμαστε και... τελειωμό δεν έχει η λίστα αυτή. Αλλά πάνω απόλα, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Κι αν δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τους ανθρώπους όπως είναι τότε οδεύεις με μαθηματική ακρίβεια, στην απογοήτευση, το θυμό και την πίκρα.
Γι αυτό, αξίζει ίσως τον κόπο, κάποιες φορές να "βάζουμε νερό στο κρασί μας" και να ζυγίζουμε τα πράγματα σε μια κατάσταση που νοιώθουμε ριγμένοι ίσως, ή απογοητευμένοι, από τη συμπεριφορά ενός συνανθρώπου μας.
Γιατί τελικά, αυτό που μετράει - κατά τη δική μου άποψη - για μια καλή ζωή είναι να τη ΖΕΙΣ! Και δεν μπορείς να ζεις καλά τη ζωή σου όταν βρίσκεσαι και συμβιώνεις, συνεργάζεσαι, συμπορεύεσαι μαζί με άλλους ανθρώπους και θέλεις εσύ συνέχεια να έχεις το αποκλειστικό δικαίωμα του να είσαι ο σωστότερος όλων!
(Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 28.9 το απόγευμα την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί μας ένα υπέροχο, ένα μαγικό απόγευμα με προβολές συγκλονιστικών, παρακινητικών, εμπνευστικών αποσπασμάτων από σεμινάρια και ομιλίες του κορυφαίου Brian Tracy, σε σχολιασμό και επισημάνσεις δικές μου. Μόνο €20. Δείτε εδώ τα θέματα http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=217 - τηλεφωνήστε για κρατήσεις στο 210-2512988)
post_theleis