ΟΤΑΝ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ!

Tue Oct 2016

Η κρίση που μαστίζει τη χώρα μας δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, η αγωνία, ο φόβος και η ακινησία που έχουν προκληθεί από την κρίση!

Γι αυτό, ότι κι αν σας συμβαίνει, όσο κι αν τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα, εσείς μη μένετε σαστισμένοι, αναποφάσιστοι και ανενεργοί!

Τώρα μιλάμε για επιβίωση! Και στον αγώνα για επιβίωση ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπεις την προσπάθεια ακόμα κι όταν όλα δείχνουν ότι έχουν χαθεί. Ποτέ!

Σφίξτε τα δόντια σας, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, υποχρεώστε τον εαυτό σας να δημιουργήσει ένα δυνατό όραμα για το μέλλον, στο οποίο να συμπεριλάβετε όλα σας τα αγαπημένα πρόσωπα και μην υποχωρείτε!

Δεν συμβαίνουν θαύματα εκτός κι αν ΕΣΥ αναλάβεις την πρωτοβουλία να τα προκαλέσεις. Να τα προσκαλέσεις στη ζωή σου!

Προσκαλούμε τα θαύματα στη ζωή μας μέσα από τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που παίρνουμε και τις ΠΡΑΞΕΙΣ που κάνουμε και αυτά τα δυο ταιριάζουν μεταξύ τους. Το ένα (οι αποφάσεις) συμπληρώνει το άλλο (πράξεις).

Ο ψυχίατρος Βίκτωρ Φρανκλ που έζησε τρία χρόνια αιχμάλωτος στο Άουσβιτς, έγραψε ότι εκείνοι που καταφέρνουν να επιβιώνουν μέσα σε κάθε στρατόπεδο συγκέντρωσης, είναι όσοι έχουν νόημα, όραμα και σκοπό στη ζωή τους.
Δυστυχώς, ο σπουδαίος αυτός επιστήμονας επιβεβαιώνεται και σήμερα!
Σε περιόδους δύσκολες, απρόβλεπτες, αντίξοες, αυτό που μετράει είναι αν εσύ έχεις εκπαιδεύσει το μυαλό σου να διαχειρίζεται όλα εκείνα που συμβαίνουν, να τα ξεπερνάει και να επιβιώνει με επιτυχία, στοχεύοντας με σταθερότητα σε στόχους που αξίζει να επιτευχθούν!

ΣΗΜΕΡΑ πάρτε την απόφαση να ενεργοποιηθείτε προς την κατεύθυνση των ονείρων σας και όχι προς την άβυσσο των εφιαλτών σας!

ΣΗΜΕΡΑ είναι η ημέρα να πείτε ΟΧΙ στο φόβο, την κατάθλιψη και την απογοήτευση.

ΣΗΜΕΡΑ είναι η ημέρα να ορκιστείτε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ότι δεν έχετε ακόμα πει την τελευταία λέξη, δεν έχετε κάνει το ύστατο βήμα, δεν έχετε πετάξει την πετσέτα στο ρινγκ της ζωής!

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, σας περιμένω να δουλέψουμε μαζί επάνω σε δυο εξαιρετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια που στοχεύουν να σας δώσουν όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε την κρίση και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό : Η Μέθοδος (Redefining Self : The Method) - Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ώρες 17:00 – 21:00

Η σύγχρονη επιστημονική Μέθοδος που υποστηρίζεται από σειρά δωρεάν ομαδικών συνεδριών και στοχεύει να σας βοηθήσει να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε ένα δυνατό όραμα και σκοπό στη ζωή σας. Διαβάστε περισσότερα εδώhttp://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=345

post_h_agonia