Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Wed Oct 2016
είναι οι διάφορες εκκρεμότητες.
Δουλειές που είναι μισοτελειωμένες...
Υποχρεώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί...
Υποσχέσεις που μένουν ανεκπλήρωτες...
Όλα εκείνα τα μικρά ή μεγάλα που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι πρέπει να γίνουν αλλά παρόλα αυτά, τα αφήνουμε ανεκπλήρωτα.
Κι αυτή η αίσθηση του ανεκπλήρωτου, του ημιτελούς, αποτελεί μια διαροή ενέργειας μας.  Πνευματικής και συναισθηματικής ενέργειας.
Πνευματικής ενέργειας γιατί το έχουμε μεν στο μυαλό μας, μας απασχολεί και το αναβάλλουμε συστηματικά.  Κι η αναβλητικότητα αυτή μας κάνει να το σκεφτόμαστε όλο και πιο πυκνά.
Συναισθηματικής ενέργειας γιατί κάθε φορά που δεν κάνουμε εκείνο που εκκρεμεί, αισθανόμαστε θυμό, ενοχή, ανικανότητα και μειωμένη αυτο-εκτίμηση.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι "μεγάλοι στα μικρά" που σημαίνει ότι συστηματικά αδιαφορούν για τις λεπτομέρειες μέχρις ότου αυτές γιγαντωθούν και αποτελούν σοβαρό πρόβλημα γι αυτούς.
Παράλληλα, κάθε φορά που ο άνθρωπος γίνεται "μεγάλος στα μικρά" προετοιμάζει τον εαυτό του να γίνει "μικρός στα μεγάλα".
Γιατί οι απώλειες σε πνευματική και συναισθηματική ενέργεια που έχει υποστεί δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει κάτι μεγάλο, δύσκολο, απειλητικό και σκοτεινό που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή του.
Άρα, φίλες και φίλοι,  ξεκινήστε την ημέρα σας, κάθε σας ημέρα, αφιερώνοντας κάποιο χρόνο μόνο για διαχείριση και ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων.
Γιατί μόνον έτσι, θα βρεθεί ο χώρος και η διάθεση για να διαχειριστείτε και ολοκληρώσετε όλα εκείνα που σας απασχολούν σοβαρά και απαιτούν την αμέριστη ενέργεια και προσοχή σας.
(Σας προτείνω ανεπιφύλακτα το σεμινάριο "Η Δύναμη της Θέλησης" που θα σας βοηθήσει με τρόπους, ιδέες και τεχνικές να βελτιώσετε την απόδοσή σας επάνω στο θέμα αυτό.  Δείτε εδώ περισσότερα http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=343 )
post_megaliteri_energeia