ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ

Wed Oct 2016
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ
Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί όπως ένας μηχανισμός. Ας ονομάσουμε τις αρχές που διέπουν αυτό το "μηχανισμό" νόμους. Υπάρχουν κάμποσοι από αυτούς αλλά ο "νόμος" της υποκειμενικής πραγματικότητας είναι από τους πιο σαβαρούς και όχι απαραίτητα χρήσιμους αν δεν ξέρουμε να τον κατανοούμε και να τον διαχειρίζομαστε.
Ο "νόμος" της υποκειμενικής πραγματικότητας υπαγορεύει πως οτιδήποτε πιστεύουμε γίνεται η δική μας πραγματικότητα, άσχετα αν έχει σχέση με την αλήθεια ή όχι.
Με άλλα λόγια οτιδήποτε συνέχεια επαναλαμβάνουμε μέσα από τις σκέψεις μας, μέσα από τις εικόνες που δημιουργούμε στο μυαλό μας, αυτό δυναμώνει. Μεγαλώνει, επεκτείνεται στο νου μας και γίνεται μια πεποίθηση. Αυτή η πεποίθηση μετατρέπεται σε κάτι ακόμα πιο δυνατό που γίνεται πίστη.
Κι έτσι, καταλήγουμε να πιστεύουμε αυτά που κατ΄ επανάληψη σκεφτόμαστε.
Και για να επιβεβαιωθεί αυτή η πίστη, φιλτράρουμε όσα βλέπουμε και όσα μας συμβαίνουν από μέσα της με ένα τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει μαζί της.
Κι αν το άτομο ήδη έχει τη συνήθεια να επιτρέπει στο μυαλό του να κυριαρχείται από τις "παγίδες" του νου και τα περιοριστικά πιστεύω που έμαθε στα παιδικά του χρόνια, το πρόβλημα χειροτερεύει!
Και ζει μια ζωή εξωπραγματική που συνήθως καταλήγει στην αποτυχία, τη δυστυχία και την έλλειψη. Κάτι που δεν αξίζει σε κανένα άνθρωπο να ζει. Παρόλα αυτά, αυτό είναι κάτι που στοιχειώνει τις ζωές πολλών καλών ανθρώπων. Κι αυτό είναι κρίμα!
Όλα αυτά θα τα δούμε αναλυτικά και θα βρούμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίζουμε στο σεμινάριο του Σαββάτου 13/6, "Ο νόμος της έλξης : Η άλλη άποψη". Ένα εκπληκτικό σεμινάριο για όσους θέλουν να καταλάβουν την ψυχολογία πίσω από το νου και γιατί δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε. Θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του μυαλού σας για να ξεπερνάτε δύσκολα προβλήματα, να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις. Αθήνα, Σάββατο 13 Ιουνίου, ώρες 18:00 – 21:00 Δείτε εδώ περισσότερα http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=320
post_mialo