ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Wed Feb 2017
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ!
Με τη Μέθοδο μας "Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό", μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε και να διαχειριζόμαστε το φόβο, σαν ένα "συμπαίκτη" μας στη ζωή που μας συντροφεύει αλλά που πρέπει να νικάμε.
 
Καμιά δύναμη δεν μπορεί να έχει ο φόβος επάνω μας αν το όνειρο μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΔΙΑΥΓΕΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και καθημερινά το "αγκαλιάζουμε" έτσι όπως έχουμε μαθαίνουμε μέσα από τη Μέθοδο! Σε μια χώρα όπως η δική μας, που έχουν κλέψει την ικανότητα ενός λαού να ονειρεύεται τον έχουν καταντήσει να ζει μια ζωή χωρίς ελπίδα. Έχουν σκοτώσει το μέλλον του!
 
Εμείς - σε πείσμα των δημίων μας - μαθαίνουμε πως να δημιουργούμε, να έχουμε και να κυνηγάμε ένα ΟΡΑΜΑ ξεκάθαρο, φωτεινό και ιερό για τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας και την πατρίδα μας.
 
Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως όταν το όραμα ενός ανθρώπου είναι δυνατό, τότε τα γεγονότα δεν έχουν σημασία!
 
Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως κι εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε την επιστημονική αυτή Μέθοδο που αλλάζει στην κυριολεξία ζωές! http://www.akis-angelakis.com/courses/programma-1-dimiourgonrtas-ena-kainourgio-eauto-h-methodos-redefining-self-the-method/