Όταν μιλάς σε δασκάλους!

Sat Sep 2019
Όταν μιλάς σε δασκάλους!
Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω σε πνευματικούς ανθρώπους νοιώθω μια ξεχωριστή ευαισθησία και ευθύνη.
Ίσως επειδή, όταν απευθύνομαι σε "δασκάλους" ο σεβασμός και η αγάπη μου για το λειτούργημά τους με πλημμυρίζουν και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο βοηθητικός και χρήσιμος με όσα θα πω.
Έτσι ακριβώς αισθάνθηκα και προχτές στην υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε το PALSO Τρικάλων για τα μέλη του.
Αν και ήταν μια σχετικά δύσκολη ημέρα λόγω εγγραφών, χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια της προέδρου και καλής φίλης Λήδας Παπαδημητρίου αλλά και ολόκληρου του Δ.Σ. καταφέραμε και κάναμε μια ξεχωριστή ημερίδα στο υπέροχο Gallery Art Hotel.
Ο κόσμος συμμετείχε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και με αγκάλιασαν με την αγάπη τους από τα πρώτα λεπτά του σεμιναρίου.
Μιλήσαμε για θέματα που αφορούν τις τέσσερις διαστάσεις μέσα από τις οποίες λειτουργεί ο ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών και πως να μπορεί να γίνεται περισσότερο αποτελεσματικός σε σχέση με όλα όσα αντιμετωπίζει στην πολυάσχολη και όμορφη συνάμα, καθημερινότητα του.
Γιατί αν είσαι "δάσκαλος" γι' αρχή, τότε η ομορφιά που εκπορεύεται από την αγάπη σου για τους μαθητές σου πάντα φαίνεται, ξεχωρίζει και σε κρατάει όρθιο να συνεχίζεις την προσπάθεια!
Ευχαριστώ την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την υπέροχη φιλοξενία τους και την άψογη διεξαγωγή της υπέροχης αυτής ημερίδας που καταδιασκέδασα και ελπίζω να επαναλάβουμε σύντομα.
Εύχομαι Καλές και Πολλές Επιτυχίες σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας.
Συνεχίστε να ομορφαίνετε τον κόσμο μας κάνοντας τα παιδιά μας σοφότερα και καλύτερα!