Ενεργοποίησε το Νόμο-Αιτίας Αποτελέσματος στη ζωή σου!

Wed Jan 2024
Ενεργοποίησε το Νόμο-Αιτίας Αποτελέσματος στη ζωή σου!
Είναι ο υπέρτατος Νόμος του Σύμπαντος και υπαγορεύει ότι κάθε γεγονός είναι αποτέλεσμα μιας προηγούμενης αιτίας, και κάθε αιτία προκαλεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Γι αυτό, κι εσύ εάν θέλεις να τον χρησιμοποιείς σε όλα όσα κάνεις και να μπορείς να τον ενεργοποιείς, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:
Ξεκίνα με το τέλος κατά νου (το αποτέλεσμα). Να ζεις, να σκέφτεσαι, να προγραμματίζεις τη ζωή και τη δουλειά σου βάσει στόχων. Να ξέρεις από την αρχή που θέλεις να καταλήξεις. Να γνωρίζεις τι είναι εκείνο που επιδιώκεις να επιτύχεις.
Να ξέρεις το «γιατί» θέλεις να το επιτύχεις. Ένα ξεκάθαρο, διαυγές, δυναμικό «γιατί» θα σε βοηθήσει να αντέξεις, να αγωνιστείς και να αντιμετωπίσεις εμπόδια, προβλήματα, δυσκολίες και αντιξοότητες που θα εμφανιστούν στη διαδρομή.
Να συμπεριλάβεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό σημαίνει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τι είναι αυτό που θα χαρίσεις, θα δώσεις, θα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου εάν πετύχεις τους στόχους σου.
Ξεκαθάρισε τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου, γράψε και προετοίμασε αναλυτικά τα βήματα και τις πράξεις που θα οδηγήσουν κατ’ ευθείαν στην επίτευξη των στόχων σου.
Σκέψου πως ο Νόμος Αιτίας – Αποτελέσματος ισχύει και για όλες τις αρνητικές σου συνήθειες. Δες τις συνέπειες/επιπτώσεις που υπάρχουν στη ζωή, στις σχέσεις, στην υγεία, στη δουλειά σου εξ αιτίας τους.
Κάθε πρωί να διαβάζεις και να στοχάζεσαι σε όλα τα παραπάνω. Να κλείνεις τα μάτια σου ώστε να τα φαντάζεσαι ότι τα εφαρμόζεις και να παρακινείσαι για όλα όσα έχεις να κάνεις την ημέρα.
Τέλος, φρόντισε η κάθε σου ημέρα να σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση όλων εκείνων που ονειρεύεσαι, λαχταράς και έχεις βάλει στόχο.
👉 Πολλά περισσότερα θέματα, τεχνικές, παραδείγματα, ασκήσεις και πρακτικές γύρω από το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζονται αναλυτικά στο μακροχρόνιο Πρόγραμμα με Διεθνή Πιστοποίηση Qualified Business & Life Mentor. Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα, σε ποιους απευθύνεται, τη διάρκεια, τα μαθήματα και τη Διεθνή Πιστοποίηση πατώντας εδώ 
👉 Μπορείς επίσης, να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 210-2512988 για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κερδίσετε μια υποτροφία στο πρόγραμμα που παρέχει έκπτωση -50% στα δίδακτρα και αποπληρωμή σε μηνιαίες δόσεις.