Όλοι μπορούμε να γίνουμε περισσότερο ελκυστικοί στη ζωή μας

Thu Feb 2024
Όλοι μπορούμε να γίνουμε περισσότερο ελκυστικοί στη ζωή μας
Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για να γίνεις ελκυστικότερος/η. Να το πιστέψεις! Να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που σε λατρεύουν, σε αγαπούν και σε εμπιστεύονται. Αυτή η σκέψη να σου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίζεις τη ζωή σου δημιουργικά, θετικά και αρμονικά με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.
 
Ποια είναι τα βήματα της ελκυστικότητας
 
Λύσε τα οικονομικά σου : Ειδικά στους απρόβλεπτους, δύσκολους και μίζερους καιρούς που ζούμε. Η οικονομική αστάθεια και ανησυχία είναι «τροχοπέδη» και «χαλινάρι» στην αυτοπεποίθηση και τη γοητεία που εκπέμπεις. Με λίγα λόγια, προσοχή στις άσκοπες σπατάλες.
 
Κάνε φιλόδοξες σκέψεις. Δεν εννοώ επιπόλαιες θετικές σκέψεις χωρίς αντίκρισμα. Εννοώ σκέψεις που θα τις υλοποιήσεις έχοντας ένα συγκεκριμένο στόχο κατά νου.
 
Κλείσε τις «μαύρες τρύπες» που ίσως υπάρχουν στη ζωή σου. Εκκρεμότητες από το παρελθόν, ακαταστασία στο σπίτι, ή στη δουλειά, αταξινόμητα συναισθήματα και συρτάρια της ντουλάπας. Όλα αυτά πάνε «πακέτο».
 
Μάθε από ανθρώπους που είναι ελκυστικοί. Παρατήρησέ τους. Πρόσεξε τις συμπεριφορές τους, το ντύσιμό τους, τις αντιδράσεις τους.
 
Αύξησε τη συνειδητότητα και τη διαίσθησή σου. Όλοι μας μπορούμε να το επιτύχουμε. Είναι θέμα λίγης προπόνησης.
 
Κάνε τους άλλους να νοιώθουν σπουδαίοι, χωρίς να ακούγεσαι «γλοιώδης». Ο Dale Carnegie έχει πει ότι «το μυστικό της προσωπικής γοητείας είναι να κάνεις τους άλλους να νιώθουν σπουδαίοι». Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις γλοιώδης και επιφανειακός. Αντίθετα, σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι φειδωλός με μια καλή κουβέντα για κάποιον άλλο, στην κατάλληλη στιγμή.
 
Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους. Μην υποκρίνεσαι, γιατί έτσι θυμώνεις με τον εαυτό σου και «θυματοποιείσαι». Αν κάτι δεν σου πάει να το λες. Μάθε όμως, να είσαι διακριτικός/ή. Δεν χρειάζεται να πληγώνεις τα συναισθήματα των άλλων. Ειδικά εκείνων των ανθρώπων με τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να έλθεις σε σύγκρουση.
 
Χτίσε εφεδρείες σε πολλούς τομείς. Σε νέες γνωριμίες, νέες φιλίες, νέες δραστηριότητες. Έχε το μυαλό σου ανοιχτό. Μη φοβάσαι το άγνωστο.
 
Κάνε αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που θέλουν κάποιοι άλλοι. Η ζωή σου είναι η ζωή σου. Μην τη σπαταλάς προσποιούμενος ότι είσαι το «καλό παιδί». Να θυμάσαι : Τα καλά παιδιά έρχονται δεύτερα. Πρώτα έρχονται τα καλά και γενναία παιδιά!
 
Πολύ περισσότερα θέματα, τεχνικές, παραδείγματα, ασκήσεις και πρακτικές προσωπικής ανάπτυξης παρουσιάζονται αναλυτικά στο μακροχρόνιο Πρόγραμμα με Διεθνή Πιστοποίηση Qualified Business & Life Mentor.  Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα, σε ποιους απευθύνεται, τη διάρκεια, τα μαθήματα και τη Διεθνή Πιστοποίηση πατώντας εδώ https://www.akis-angelakis.com/avideo/qualified-business-and-life-mentor/ 
Επικοινώνησε μαζί μου μαζί μου στο 210-2512988 για να εξετάσουμε την πιθανότητα υποτροφίας με έκπτωση -50% στα δίδακτρα.