Δυο εκδηλώσεις στο Κάραβελ : Απολογισμός

Tue Jan 2019
Δυο εκδηλώσεις στο Κάραβελ : Απολογισμός
ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MONEY SHOW : ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Αν και ακόμα δεν έχω όλες τις φωτογραφίες στα χέρια μου για να τις μοιραστώ μαζί σας, θέλω να πω δυο λόγια για ένα υπέροχο διήμερο στο Κάραβελ, την Παρασκευή και Σάββατο 18 & 19 Ιανουαρίου.
Θέλω πρώτα απ' όλα, να ευχαριστήσω τον καλό φίλο Ηλία Φαραγγιτάκη για τη φιλοξενία του. Φέτος συμπληρώνουμε μια δεκαετία μεστής και δημιουργικής συνεργασίας και φιλίας!
Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες χορηγούς που χάρη σ' αυτούς όλα ολοκληρώθηκαν κατ' ευχήν. Αναλυτικά τους : Χρήστο Κελεπούρη- Essens, DUROSTICK, ADAM'S SHOES, VITAMELIA, THESIS Ακίνητα, UNION OPTIC, FARANTOURIS Insurance and Financial Advisors, MAJAR Digital Media Specialist, NATURALS (για τα όμορφα κεράσματα), RAKSON, DOT, Financial Forum, Auto Greek News, τον φυσικοθεραπευτή Μιχάλη Σαμαρά.
Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους υπέροχους φωτογράφους μας Γιώργο Ατσαμετάκη και Κωνσταντίνο Βαλιανάτο που χρόνια τώρα ομορφαίνουν με τις τόσο έντεχνες φωτογραφίες τους τις εκδηλώσεις μας! (Σας τους προτείνω ανεπιφύλακτα για τις κάθε είδους εκδηλώσεις σας).
Να πω ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στις κοπέλες της γραμματειακής υποστήριξης και τους φίλους που με αγάπη έβαλαν κι αυτοί ένα χεράκι βοήθειας εκεί που υπήρξε ανάγκη (Γιάννη, Κατερίνα και Βάσω).
Τα δυο e-books δώρα, θα αρχίσουν να στέλνονται από σήμερα στις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις.
Η VITAMELIA έκανε την κλήρωση της και οι νικητές του διαγωνισμού είναι η κα. Γαλάζιου Νεφέλη η οποία κερδίζει το POMELURAN , η κα Ασημίνα Ξένου η οποία κερδίζει τα PHYTOSTELL ,και ο κος Παπατσάκωνας Αριστείδης ο οποίος κερδίζει το HYALOGEN.
Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλες σας για την αγάπη, τη συμμετοχή σας και το αμείωτο ενδιαφέρον σας! 
Περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν τις δυο όμορφες αυτές εκδηλώσεις και μου δώσατε κέφι, ενθουσιασμό και ιδέες για ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις και σεμινάρια στο άμεσο μέλλον.
 
Στις φωτό μπορείτε να δείτε τις ερασιτεχνικές μας. Τις επίσημες, τις καλές, θα αρχίσω να τις ανεβάζω από αύριο....

dav