Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΡΘΩΠΟ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!

Sat Jul 2017
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΡΘΩΠΟ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!
 
Γύρω στις 8:20 σήμερα το πρωί χτύπησε το κινητό μου και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια ευγενική αλλά ηλικιωμένη ανδρική φωνή που μου ζήτησε ένα από τα βιβλία μου.
Μου είπε ότι έχει διαβάσει τα περισσότερα από τα βιβλία μου και θαυμάζει τη δουλειά μου.
Αυτό όμως, που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ο κύριος αυτός (μου είπε το όνομά του) είναι απόστρατος στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα ανέφερε ότι το βιβλίο μου που του άρεσε περισσότερο απόλα, ήταν ο "Οδηγός Επιβίωσης για επαγγελματίες και πωλητές σε περίοδο κρίσης" και μάλιστα, ότι χάρη σε κάποιες ιδέες που αποκόμισε πήρε και βαθμό!
Δεν ήταν η ευγένεια και η ευγνωμοσύνη αυτού του ανθρώπου προς το πρόσωπο μου μόνο αυτό που με γέμισε χαρά, αλλά το γεγονός ότι μου το είπε.
Γιατί η χαρά που μοιράζεται γίνεται διπλή!
Πολύ λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να τον εξυπηρετήσω τηλεφωνικά επειδή τα γραφεία μας είναι κλειστά, αλλά του υπόσχομαι ότι τον Σεπτέμβριο όπως με παρακάλεσε, θα του δώσω προσωπικά το αντίτυπο του βιβλίου που μου ζήτησε!
Κι αυτό γιατί ένα "ευχαριστώ" μέσα από μια καρδιά που λέει την αλήθεια όχι μόνο αξίζει πολλά χρήματα, αλλά αποτελεί και τεράστια πηγή δύναμης και έμπνευσης για ακόμα περισσότερα επιτεύγματα.
Σας ευχαριστώ στρατηγέ που μου τη δώσατε σήμερα!