ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…

Thu Oct 2016
…είναι η ελπίδα.
Ελπίδα σημαίνει να έχεις όραμα, να δημιουργείς ευκαιρίες και να μιλάς σε ανθρώπους που όταν όλα καταρρέουν, αυτοί παραμένουν δημιουργικοί και πετυχαίνουν πράγματα!
Μιλώντας στο τηλέφωνο με την αγαπημένη μου φίλη και παλιά βοηθό Μαργαρίτα Α., τώρα που πια έχει τη δική της διαφημιστική εταιρία, μου ανακοίνωσε με χαρά ότι «Ακολούθησα τη συμβουλή σου. Όταν μου είπες ότι τώρα πρέπει να μη σταματήσω να προσπαθώ και να αγωνίζομαι. Τώρα που οι πολλοί μελαγχολούν ή απελπίζονται. Και το έκανα! Έκλεισα δυο σπουδαίες δουλειές, τώρα που όλοι ανησυχούν και απογοητεύονται!»
Τα λόγια της με γέμισαν όχι μόνο περηφάνια, αλλά ελπίδα και χαρά. Με έκαναν να ελπίζω πως αν μοιραστώ αυτή την αληθινή εμπειρία με ανθρώπους που έχουν χάσει την πίστη τους, τότε αυτοί οι άνθρωποι μπορεί και να ξαναβρούν τη δύναμη για να συνεχίσουν. Να πάψουν να μένουν «αγκυροβολημένοι» στο λιμάνι της αυτολύπησης και της αγωνίας.
Φίλες και φίλοι, μη σταματάτε να χρησιμοποιείτε τη δύναμη της ελπίδας.
Ελπίδα υπάρχει! Ναι υπάρχει!
Αλλά όχι εκεί που την περιμένουν οι πολλοί.
Η ελπίδα βρίσκεται μέσα στον καθένα και καθεμία από εσάς φίλες και φίλοι.
Κρύβεται σε όλα εκείνα που φοβάστε να κάνετε ΤΩΡΑ!
Το επαναλαμβάνω : Η ελπίδα κρύβεται σε όλα εκείνα που φοβάστε να κάνετε τώρα!
Και η δύναμη της ελπίδας, η αληθινή της δύναμη, παίρνει σάρκα και οστά στην πράξη μέσα από την αποφασιστικότητα να προχωρήσεις στο σκοτάδι για να ανακαλύψεις το φως.
Και το φως, θα αποκαλύψει τον εαυτό του, μόνον όταν εσύ δράσεις με αποφασιστικότητα, έξυπνη επιμονή και σωστή στρατηγική προς την κατεύθυνσή του.
Γιατί η ελπίδα συντελεί, βοηθά και επιβραβεύει εκείνους που ξέρουν πώς να κάνουν τα θαύματα υπαρκτά στη ζωή τους!
Μπράβο σου Μαργαρίτα και σ΄ ευχαριστώ για το εμπνευστικό σου μήνυμα.
post_antidoto