Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Wed May 2017
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ένας από τους ευκολότερους και πιο ανώδυνους τρόπους να ξεπεράσουν δυσκολίες και εμπόδια που συναντούν επαγγελματικά είναι να μάθουν συγκεκριμένες δεξιότητες και να "προπονούνται" επάνω σε αυτές.
 
Με άλλα λόγια, μια από τις Μεθόδους που χρησιμοποιώ με πωλητές, ασφαλιστές, δικτυωτές, και πολλούς επαγγελματίες είναι η "συστηματική αποευαισθητοποίηση". Ειδικά, όταν τους εκπαιδεύω σε θέματα που ενέχουν φόβο απόρριψης ή αποτυχίας.
 
Με τη "συστηματική αποευαισθητοποίηση" μαθαίνουμε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και συστηματικά εκπαιδευόμαστε προετοιμαζόμενοι ξανά και ξανά μέχρις ότου γίνουμε κυρίαρχοι της δεξιότητας.
 
Αμέσως μετά, τεμαχίζουμε τον στόχο σε μικρότερα επί μέρους βήματα και ξεκινούμε την πρακτική εφαρμογή όλων εκείνων που έχουμε μάθει θεωρητικά και έχουμε ήδη εξασκηθεί μέσα από επανάληψη και προετοιμασία σε ασφαλέστερο περιβάλλον.
 
Η μέθοδος αυτή ΠΑΝΤΑ στέφεται με επιτυχία. Αρκεί οι εκπαιδευόμενοι να δείξουν την απαιτούμενη ελάχιστη αυτο-πειθαρχία που απαιτείται κατά τη διάρκεια της καθημερινής προετοιμασίας/ προπόνησης με τις δεξιότητες.
 
Ακριβώς έτσι δουλεύουμε και με τους άξιους συνεργάτες τριών υποκαταστημάτων της Interamerican στη Θεσσαλονίκη. Στην πρόσφατη δουλειά που κάναμε μαζί ασχοληθήκαμε με Networking, τη Μέθοδο προσέγγισης μεγάλων πελατών σε κλαδικές εκθέσεις και τη Μέθοδο Pyramid μέσα από συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών.
 
Έχουμε κάνει δυναμικά βήματα προόδου και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή τόσο σε επίπεδα παραγωγής όσο και ψυχολογίας και παρακίνησης.
 
Μαζί με τη συνεργασία των Agency Managers και του εξαίρετου φίλου εκπαιδευτή Βασίλη Χαμπέζου. Τα καλύτερα έρχονται!