Το πρόβλημα πολλών ανθρώπων!

Sat Feb 2022
Το πρόβλημα πολλών ανθρώπων!
Το πρόβλημα δυστυχώς, με πολλούς ανθρώπους είναι ότι δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν και να ξεπερνούν με επιτυχία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Κάποιοι παραπονιούνται, άλλοι καταθλίβονται και απελπίζονται, κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται, υποτάσσονται και επιτρέπουν στον εαυτό τους να "σκλαβωθεί" από το πρόβλημα, να το διαιωνίζει και να το υπηρετεί παθητικά.
Και όμως, τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν επιτυχημένα.
Δυο πράγματα χρειάζεται να κάνει το άτομο που τα αντιμετωπίζει:
Το πρώτο είναι να μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια και να εντοπίσει με ακρίβεια ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του. Πολλοί άνθρωποι, μπερδεύονται και κάνουν το λάθος να εστιάζονται σε αιτίες άσχετες από το πραγματικό τους πρόβλημα.
Το δεύτερο πράγμα είναι να δείξει υπευθυνότητα και να ψάξει για την ανάλογη βοήθεια και υποστήριξη στο να κάνει τα σωστά βήματα προς την επίλυση του.
Στις θεραπείες και τις συμβουλευτικές μου συνεδρίες με ανθρώπους κάθε λογής, επιχειρηματίες, οικογενειάρχες, εργαζόμενους, χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη προσέγγιση και κατορθώνω να βοηθήσω ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους πελάτες μου στο να αντιμετωπίσουν, να διαχειριστούν και να ξεπερνούν τα προβλήματα τους.   https://www.akis-angelakis.com/atomikes-synedries/