Ο "νόμος" της απώθησης

Fri Nov 2016
Ο “νόμος” της απώθησης

Είναι ακριβώς το αντίθετο του «νόμου» της Έλξης. Αλλά συμπληρώνει απόλυτα την ίδια θεωρία.

Ο «νόμος» της Έλξης υποστηρίζει ότι ζούμε τη ζωή μας σαν ζωντανοί μαγνήτες. Ελκύουμε κοντά μας όλα όσα συμφωνούν με τις βαθύτερες πεποιθήσεις και κυρίαρχες σκέψεις μας.

Ο «νόμος» της Απώθησης υπαγορεύει ότι απωθούμε συνειδητά ή ασυνείδητα από κοντά μας όλα όσα διαφέρουν από τις βαθύτερες πεποιθήσεις και κυρίαρχες σκέψεις μας.

Με άλλα λόγια, αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί καλοί σε κάτι ενώ παράλληλα, προσπαθούμε να έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό, το πιθανότερο που θα συμβεί είναι να μην τα καταφέρουμε.

Κι αυτό όχι γιατί υπάρχει μια βαθύτερη μυστηριακή, μεταφυσική ερμηνεία.

Απλά, η επιστήμη της ψυχολογίας αυτό ακριβώς υπαγορεύει.   Γινόμαστε αυτό που βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι είμαστε. Είτε το γνωρίζουμε, είτε όχι.

Το αληθινό δράμα ξεκινάει από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζει τις βαθύτερες πεποιθήσεις τους. Ειδικά, τις αρνητικές, τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις.

Κι αυτές είναι οι «γεννήτορες» όλων τους των σκέψεων και πράξεων.

Οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας γεννούν τις σκέψεις μας και οι σκέψεις μας δημιουργούν τρία πράγματα: Συναισθήματα, Σωματικές Αισθήσεις και Πράξεις.

Αν π.χ. πιστεύει κάποιος ότι οι άλλοι δεν τον σέβονται και δεν αξίζει την αγάπη τους, τότε αυτά που σκέφτεται γεννούν θλίψη (συναίσθημα), μπορεί το στομάχι του να σφίγγεται στην παρουσία άλλων ανθρώπων (σωματική αίσθηση) και να μένει σιωπηλός, να είναι αντικοινωνικός στις παρέες (πράξη).

Όσο δηλαδή, και να διακηρύσσεις ότι επιθυμείς κάτι ή κάποιον, αν βαθειά μέσα σου αισθάνεσαι ανάξιος ή ανίκανος να το έχεις, τότε οι συνειδητές σου πράξεις και συμπεριφορές απωθούν αυτό που ισχυρίζεσαι ότι επιθυμείς διακαώς!

Κι έτσι, πολλοί καλοί άνθρωποι μένουν φυλακισμένοι σε μια ζωή που τους προκαλεί πόνο κι ακόμα περισσότερο, δεν γνωρίζουν τι να κάνουν για να την αλλάξουν.

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο «Νίκησε τις Περιοριστικές σου Πεποιθήσεις» θα καταφέρεις να τις αναγνωρίσεις και να απαλλαγείς από αυτές, ενώ παράλληλα, βάζεις τα θεμέλια για τη ζωή που ονειρεύεσαι και επιτέλους, θα καταλάβεις γιατί όλα αυτά τα χρόνια δυσκολευόσουν τόσο πολύ!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100% ή επιστροφή χρημάτων.
 
Για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε μας στο 210-2512988