Μπορείς να γίνεις ο coach του εαυτού σου!

Thu Mar 2022
Μπορείς να γίνεις ο coach του εαυτού σου!
Αν θέλεις να φέρεις στη ζωή σου όλα εκείνα τα αποτελέσματα που η καρδιά σου αναζητά, τότε διάβασε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:
 
✅ Έχεις γραπτούς και ξεκάθαρους στόχους που θέλεις να πετύχεις; Ξέρεις ποια είναι τα τρία πρώτα πράγματα που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου; Απάντησε αυτές τις ερωτήσεις και θα δεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει, θα σε συντονίσει, θα σε προγραμματίζει και θα σε κάνει να νιώσεις υπεύθυνος /η και αποφασισμένος /η. Θα σε παρακινεί.
 
✅ Έχεις δημιουργήσει ένα ντοσιέ που να λέγεται «Το Τετράδιο των Επαγγελματικών μου Σκέψεων», όπως κάναμε στο σχολείο με το ημερολόγιο; Εκεί μπορείς να γράφεις όλες τις μελλοντικές σου δουλειές που σκέφτεσαι να κάνεις. Τυχόν διαφοροποιήσεις στην υπάρχουσα δουλειά σου. Νέες προτάσεις, ή σκέψεις για καινούργια πράγματα που θέλεις να καταπιαστείς. Είσαι ελεύθερος να κάνεις όσες αλλαγές και τροποποιήσεις κρίνεις αναγκαίες.
 
✅ Βρίσκεις χρόνο να ξεκόβεις και να απομονώνεσαι; Χρόνο για να μπορείς να κλείνεσαι για λίγο στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Κάτι που να συνηθίζεις από καιρό σε καιρό. Θυμήσου είναι το κενό ανάμεσα στις νότες που δίνει ζωή στη μουσική.
 
✅ Προγραμματίζεις τακτικές συναντήσεις με έξυπνους και δημιουργικούς ανθρώπους για ανταλλαγή απόψεων επί παντός θέματος; Ακονίζεις το μυαλό σας; Αναθεωρείς τις απόψεις και τις συνήθειές σου; Είσαι περήφανος γι΄ αυτό; Εσύ ποιους τέτοιους ανθρώπους έχεις στη ζωή σου;
 
✅ Φυλάς τις «δυνατές» σου ώρες για τον εαυτό σου; Όλοι μας έχουμε κάποιες ώρες κάθε μέρα που τα επίπεδα της αποδοτικότητας μας είναι υψηλά. Έχεις εξακριβώσει ποιες ώρες της ημέρας είναι οι καλύτερες και παραγωγικότερες για σένα; Τις ώρες αυτές να κάνεις τις πιο σοβαρές σου εργασίες και να αφήνεις τις δευτερεύουσες για τις υπόλοιπες.
 
✅ Πόσο τακτικά γυμνάζεσαι; Όλοι μας χρειαζόμαστε λίγη γυμναστική. Άλλοι περισσότερο εντατική άλλοι λιγότερο. Κάθε φορά που δεν κάνω την καθημερινή μου γυμναστική νοιώθω ένοχος. Τη θεωρώ σαν μια επένδυση υγείας και αυτοπεποίθησης. Δυνάμωσε το αίσθημα της αυτοπειθαρχίας και αυτοσεβασμού έχοντας ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής. Ένα πρόγραμμα από το οποίο να μην αποκλίνεις. Κάθε φορά που γυμνάζεσαι αισθάνεσαι καθαρότερος, παραγωγικότερος και περισσότερο δημιουργικός.
 
✅ Φροντίζεις καθημερινά να διαβάζεις μερικές σελίδες από ένα βιβλίο που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Είναι η γυμναστική του μυαλού. Επεκτείνει τους ορίζοντές σου. Κάνει τη φαντασία σου περισσότερο ελεύθερη. Αποφορτίζει τις αγωνίες σου. Σου δημιουργεί το αίσθημα της προοπτικής. Είναι οι καθημερινές πρωτεΐνες για το μυαλό σου.
 
✅ Φροντίζεις να επικοινωνείς σωστά με τους άλλους ανθρώπους; Η σωστή επικοινωνία σε βοηθά να τους μαθαίνεις καλύτερα. Η ποιότητα της ζωής σου είναι απόλυτα συμβατή με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους.
 
Όλοι μας φίλοι μου, έχουμε ανάγκη και υποχρέωση στον εαυτό και τους αγαπημένους μας, να προστατεύουμε την ποιότητα της ζωής μας.
 
Κάνε από σήμερα την αρχή. Γίνε ο coach του εαυτού σου και θα δεις πόσο εύκολο και ωφέλιμο είναι!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
Εδώ θα βρείτε τη μεγάλη μου σελίδα και μπορείτε να πατήσετε «μου αρέσει»
https://www.facebook.com/akisangelakis
 
Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πλούσιο υλικό και ιδέες για όλους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ και τις πωλήσεις
https://www.facebook.com/pages/MLM-Secrets/116901591730196
 
Αυτή είναι η σελίδα για τους πολύ φίλους, με διαφορετική ύλη που ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά!
https://www.facebook.com/groups/akisandfriends/
 
Εδώ είναι το δεύτερο προφίλ, για όσους θέλουν να γίνουμε φίλοι. Ενημερώνεται καθημερινά ακριβώς όπως και το ήδη πλήρες προφίλ μου: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002116499125