ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ!

Fri Apr 2019
ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ!
Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πωλήσεων και της επιχειρηματικότητας, αυτό που θέλω σήμερα να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι "Δεν έχει σημασία τι ξέρεις αλλά ποιον ξέρεις, πως επικοινωνείς μαζί του και πως χτίζεις μια σημαντική σχέση αμοιβαίας ωφέλειας που να έχει διάρκεια με αυτό τον άνθρωπο".
Οι μεγαλύτερες επιχειρηματικές αλλά και κάθε σημαντική επαγγελματική σχέση χτίζονται επάνω στη σωστή επικοινωνία, την αμοιβαιότητα και τους κοινούς στόχους.
Και όλα αυτά αποτελούν την ουσία του σωστού Networking. Της ικανότητας δηλαδή, να βρίσκεις, να προσεγγίζεις και να γνωρίζεσαι με όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους σταδιακά θα χτίσεις και θα συντηρήσεις μια επαγγελματική συμμαχία που θα αποβεί ωφέλιμη για όλους.
Το Networking είναι μια σύγχρονη δεξιότητα και αναγκαιότητα. Αρκεί να μπορέσεις να κατανοήσεις ορισμένα βασικά πράγματα που χρειάζεται να κάνεις.
Στο πολύ σύγχρονο, πρωτότυπο και αναγκαίο για πολλούς σεμινάριο της Τετάρτης 10 Απριλίου θα τα εξετάσουμε όλα αυτά και θα δούμε τρόπους, τεχνικές, ιδέες και στρατηγικές για επιτυχημένο Networking.
Διαβάστε περισσότερα εδώ