ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ! (Distress Tolerance Tactics)

Thu May 2017
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ! (Distress Tolerance Tactics)
Η απόγνωση και η απελπισία είναι τα τιμήματα που πληρώνει η ψυχή όταν έχει χάσει ή της έχουν απαγάγει το νόημα της ζωής.
 
Και σήμερα υπάρχουν και γίνονται όλο και πιο πολλοί, εκείνοι οι καλοί άνθρωποι που βυθίζονται στη σκοτεινή αγκαλιά της απελπισίας και της απόγνωσης.
 
Η ζωή της «ήρεμης» απόγνωσης είναι η ζωή πολλών Ελλήνων. Είναι εκείνη η ζωή που μέσα της κρύβεται ο πόνος και η θλίψη, το παράπονο και ο θυμός που δεν εκφράζονται αλλά καταπιέζονται μέχρις ότου σωματοποιηθούν σε αυτόν που τα έχει μέσα του και τον αρρωστήσουν!
 
Η απόγνωση και η απελπισία παραμορφώνουν την κρίση σου, σε δυσκολεύουν να δεις και να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση με καθαρό μυαλό.   Σου σκοτεινιάζουν τις προσδοκίες για το αύριο.  Σε κάνουν να εγκαταλείπεις την προσπάθεια χωρίς καν να δοκιμάσεις.  Είναι δυο καταστρεπτικές δυνάμεις που στραγγαλίζουν την ψυχή και την πνευματικότητα του ανθρώπου.   Καταπνίγουν το δυναμικό του και μετατρέπουν τον γενναίο σε λιπόψυχο, σε ηττημένο.
 
Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί θεραπευτικοί και πρακτικοί τρόποι και τεχνικές για να συμπεριλάβει κάποιος στην καθημερινότητα του και να σταματήσει να υποφέρει.
 
Στη θεραπευτική συνεδρία της Τετάρτης 31 Μαΐου, με θέμα «Αντιμετωπίζοντας την Απόγνωση και την Απελπισία» θα σας δώσω 40 ασκήσεις, τεχνικές και επιστημονικούς τρόπους για να ζείτε τη ζωή σας περισσότερο αισιόδοξα, ελπιδοφόρα και δημιουργικά, με λιγότερη απελπισία και αναστάτωση.
 
Δεν είναι εύκολο, όταν όλα γύρω μας βουλιάζουν και χειροτερεύουν, αλλά ΜΠΟΡΕΙ να επιτευχθεί!
 
Κι αυτό γιατί το αξίζουμε οι ίδιοι, το αξίζουν όλοι εκείνοι που εμείς αγαπούμε και εξαρτώνται από εμάς αλλά το αξίζει και η ίδια μας η χώρα.
 
Σας περιμένω να δουλέψουμε μαζί και να σας δώσω τις λύσεις, τις ιδέες και τις θεραπευτικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε δραστικά τον πόνο και την απελπισία από τη ζωή σας.
 
Δηλώστε τις συμμετοχές σας στο 210-2512988, τιμή συμμετοχής €20