Υπάρχει λύση!

Fri Oct 2018
Υπάρχει λύση!
ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν μέσα από τη δική τους συμμετοχή στη δημιουργία.
Η βιωματική εκπαίδευση είναι και ο καλύτερος τρόπος για να αφομοιώσει κάποιος πράγματα που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια για δικό του όφελος.
Ο δημιουργικότερος τρόπος μάθησης είναι μέσα από την προσωπική συμμετοχή.
Η παθητική ακρόαση δεν είναι παρά πληροφόρηση που σύντομα λησμονείται. Η συμμετοχή στη δημιουργία αφήνει τη δική της σφραγίδα στο μυαλό, την καρδιά και την ψυχή κάθε εκπαιδευόμενου.
Κι αυτό είναι κάτι που συστηματικά φροντίζω να εφαρμόζω σε πολλές από τις εκπαιδεύσεις μου.
Αυτό άλλωστε, είναι κάτι που καταμαρτυρούν οι χιλιάδες επιστολές, μέιλς και μηνύματα σας.
Μηνύματα ευγνωμοσύνης από ανθρώπους που έχουν δει σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, τη δουλειά τους, τις σχέσεις τους προς το καλύτερο! Κι αυτό είναι ένα τεράστιο γεγονός, που έχει μεγάλη σημασία για μενα!
Γιατί η δική σας ευγνωμοσύνη μου υπενθυμίζει ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο που είναι να βοηθώ με όλες μου τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία ανθρώπους να "περπατούν απαλά στη ζωή".
Σύντομα θα σας ανακοινώσω το νέο κύκλο Ομαδικών Θεραπευτικών Συνεδριών με τον γενικό τίτλο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!" με θέματα καυτά και σύγχρονα που νομίζω ότι σας ενδιαφέρουν. Θα περιμένω τις συμμετοχές σας στα ολιγομελή τμήματα που έχουν προγραμματιστεί για Νοέμβριο και Δεκέμβριο.