ΠΡΟΣΟΧΗ στον κορονοϊό γιατί μπορεί να μεταλλασθεί σε "τρελό-ϊό"!

Tue Mar 2020
Επιπτώσεις του κορονοϊού στην ψυχική υγεία!
Αυτές τις ημέρες τρέχει μια διαφήμιση μου στα social media σχετικά με την προσφορά 5 βιβλίων μου σε μορφή e-book και μαζί με αυτά δώρο ένα πλήρες ηχογραφημένο σεμινάριο μου μαζί με τις σημειώσεις του.
 
Να τι μου έστειλε μια άγνωστη μου κυρία που δεν είναι καν φίλη μου, σχετικά με την προσφορά μου αυτή : "Στους χαλεπους καιρούς που ζούμε δεν πωλούνται βιβλία με δώρο σεμινάριο , κάνουμε δωρεά για τους αναγνώστες η προσφέρουμε υλικά αγαθά η χρήματα για τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας, νιώθω απογοήτευση γιατί άλλη γνώμη σχημάτισα από το σεμινάριο σας !!! "
 
H κυρία φυσικά, ξεχνάει πριν μια εβδομάδα το δωρεάν webinar που παρακολούθησαν 100 άτομα (το μέγιστο της πλατφόρμας), ξεχνάει την προσφορά μου για δωρεάν συμβουλευτική για 30 ημέρες, ξεχνάει όλα όσα έχω διαθέσει (και είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ) σε ανθρώπους, ιδρύματα και φορείς που υποφέρουν!
 
Να ποια ήταν η δική μου απάντηση : "Η άποψη σας είναι αυτή. Ακόμα και στα δώρα των άλλων έχετε άποψη; Και απ' ότι βλέπω δεν είμαστε καν φίλοι!!!"
 
Μου απάντησε : "Καλό ξημέρωμα με υγεία το μεγαλύτερο αγαθό!!!!"
 
Φίλες και φίλοι, όπως έχω ξαναπεί και ξαναγράψει οι δύσκολοι καιροί "τεντώνουν" τους ανθρώπους. Κάποιους τους κάνουν πιο δυνατούς, κάποιους άλλους τους εξοντώνουν! Μην επιτρέψετε στις αντιξοότητες να σας μικραίνουν! Κάθε αντιξοότητα, κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία έρχεται στο δρόμο μας και στο χέρι μας είναι να την αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα, στρατηγική και σύνεση.
 
Η γκρίνια, η κακομοιριά, τα δηλητηριώδη σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν ξέρουμε, ΠΑΝΤΑ επιστρέφουν στο δημιουργό τους!
 
Γι αυτό λοιπόν, προτού αρχίσουμε να εκτονωνόμαστε με πικρία, αδικώντας ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουμε καν, ας θυμόμαστε πως οι δυσκολίες δεν εξοντώνουν τον άνθρωπο.
 
Τον αποκαλύπτουν!