ΟΙ 7 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Sat Aug 2017
ΟΙ 7 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Είναι παντοδύναμοι, διαχρονικοί και σας συμβουλεύω ολόψυχα να τους κατανοήσετε σε βάθος και να μάθετε να ζείτε με αυτούς, χρησιμοποιώντας τους.
 
ΝΟΜΟΣ 1ος : Επιτυχία και Απόρριψη είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Είναι ο υπέρτατος «νόμος» στην ψυχολογία των πωλήσεων και χρειάζεται να καταλάβεις ότι η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς του πωλητή, ακριβώς όπως το αίμα για τον χειρουργό, η τρικυμία για το ναυτικό και τα κενά αέρος για τον πιλότο..
 
ΝΟΜΟΣ 2ος : Το ύψος της παραγωγικότητάς σου είναι «ακριβές φωτοαντίγραφο» της αυτό-εκτίμησής σου. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο εκτιμάς τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο αποτελεσματικές είναι οι ενέργειες που κάνεις και που οδηγούν σε υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.
 
ΝΟΜΟΣ 3ος : Πώληση σημαίνει να μπορώ να καταλάβω τι θέλει ο άλλος.
Για να μπορείς να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος χρειάζεται να μάθεις ποια είναι τα αγοραστικά του κίνητρα.  Αυτό το πετυχαίνεις κάνοντας τις λεγόμενες ερωτήσεις «χρήσεων» που αποκαλύπτουν τι κάνει τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να προβεί σε μια αγορά ανάμεσα σε πολλές επιλογές που μπορεί να έχει.
 
ΝΟΜΟΣ 4ος : ΠΟΤΕ δεν κάνω πώληση, αν πρώτα δεν έχω κάνει προ-πώληση, που σημαίνει ότι πιστοποιώ προκαταβολικά με τις κατάλληλες ερωτήσεις,  αν ο υποψήφιος είναι ο σωστός υποψήφιος, αν έχει αληθινό ενδιαφέρον και αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία για μια αγορά.
 
ΝΟΜΟΣ 5ος : Ο Νόμος των Αριθμών/Πιθανοτήτων που υπαγορεύει ότι όσο περισσότερο στρατηγικά επιλεγμένες οι προσπάθειες που καταβάλεις, τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος σου.
 
ΝΟΜΟΣ 6ος : Επιμονή και Αυτό-εμπιστοσύνη είναι «συγκοινωνούντα δοχεία»,  που σημαίνει ότι το πόσο θα επιμείνεις σε μια προσπάθεια που καταβάλεις, εξαρτάται από το πόσο εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρει και στο τέλος θα βγει νικητής.
 
ΝΟΜΟΣ 7ος : Επιμονή και Αυτό-πειθαρχία πηγαίνουν μαζί, που σημαίνει ότι η επιμονή που θα δείξεις είναι αποτέλεσμα της αυτό-πειθαρχίας που θα εφαρμόσεις στο να αντέχεις στα δύσκολα για όσο προσπαθείς.
 
Μην τους αμφισβητήσετε αλλά ούτε και να τους αγνοήσετε.  Αν μάθετε να «συζείτε» μαζί τους, θα γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι.  Αν τους αγνοήσετε ή τους πολεμήσετε, θα σας κάνουν τη ζωή πολύ δύσκολη!
 
Η επιλογή είναι δική σας!