Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!

Fri Oct 2021
Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!
Αν και στο παρελθόν άλλοι εκδότες έχουν εκδώσει τρία βιβλία μου μαζί (Η τριλογία των βιβλίων της σειράς «Μικρές Ιστορίες» από τον Πύρινο Κόσμο) και η τετραλογία των βιβλίων της σειράς με τίτλο «Μικρά Μυστικά» πάλι από τον Πύρινο Κόσμο, αυτή τη φορά η εμπειρία και η γεύση της είναι διαφορετικές.
 
Κι αυτό γιατί οι Εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ που είναι η δική μου εκδοτική εταιρία που έχει αναλάβει αυτή την προσπάθεια.  Άρα, ο ρόλος μου είναι πολλαπλός και η συμμετοχή μου πιο σύνθετη.
 
Όπως έχω πει και γράψει, δεν θεωρώ τον εαυτό μου συγγραφέα αλλά «καταγραφέα» στιγμών, εμπειριών και συναισθημάτων που βιώνω μέσα από τις περπατησιές μου στη ζωή, τόσο τη δική μου, όσο και όλων αυτών των καλών ανθρώπων που έρχονται και με παρακολουθούν στα σεμινάρια, στις ομιλίες και στις συνεδρίες που έχω μαζί τους.
 
Άρα, μην εκπλαγείτε αν κάπου στις σελίδες ενός από αυτά νιώσετε ένα οικείο συναίσθημα. Ότι δηλαδή, κάπου εκεί  εσείς μπορεί και να έχετε βρεθεί.  Άσχετα με το αν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, επιχειρηματίας, εργαζόμενος ή οτιδήποτε άλλο.
 
Ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στα πλότερ (δείγματα) στο τυπογραφείο αισθάνθηκα κάπως σαν χαζομπαμπάς που βλέπει τα τριδυμάκια του για πρώτη φορά!
 
Κάτι από τρακ, αμηχανία, υπερηφάνεια, ανυπομονησία με έχει κυριεύσει και είναι έκδηλα στη φωτογραφία που ζήτησα από τη Λίνα να βγάλει.
 
Κι αφού τα ξεφύλλισα και πέρασε η αρχική αμηχανία των πρώτων στιγμών,  έδωσε τη σειρά της σε δυο λέξεις Go Ahead!
 
Που στα Ελληνικά σημαίνει ΤΥΠΩΘΕΙΤΩ!
 
Ξεκινάμε λοιπόν…