Διήμερο Βιωματικό Εργαστήριο (Coaching) Επίτευξης Στόχων

Tue Oct 2016
Διήμερο Βιωματικό Εργαστήριο (Coaching) Επίτευξης Στόχων

-Περιγραφή

Πώς να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να δημιουργήσεις μια στρατηγική για να τους επιτύχεις.
Σε ποιους απευθύνεται:
Ένα βιωματικό εργαστήριο ιδανικό για όλους όσους εκπαιδεύουν, διοικούν και συντονίζουν ομάδες εργαζομένων, αθλητών, φοιτητών, πωλητών, θεραπευτικές κοινότητες, στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών. Το Εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους χρειάζονται μια προσωπική καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων τους.
Στόχοι σεμιναρίου:
Ένα πολύ χρήσιμο βιωματικό διήμερο, μέσα στο οποίο ο κάθε συμμετέχων θα μάθει πως να αξιολογεί και να επιτυγχάνει όλους τους προσωπικούς και επαγγελματικούς του στόχους, μέσα από συγκεκριμένα βήματα, στρατηγική και μεθοδολογία.
Επίσης, θα μάθει να καθοδηγεί συμβουλευτικά υφισταμένους, συνεργάτες και άλλους πως να ξεκαθαρίζουν, προγραμματίζουν, υλοποιούν, επιτυγχάνουν τους δικούς τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.
Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να:
  • Έχετε μια εντελώς ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τη σπουδαιότητα των στόχων σας.
  • Ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας σε όλους τους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής.
  • Κατανοήσετε τη σπουδαιότητα και να δημιουργήσετε το δικό σας «σκοπό» ζωής.
  • Αναθεωρήσετε τις απαιτούμενες ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους & τα σχέδια σας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας.
  • Δημιουργήσετε τους κεντρικούς άξονες των απαιτούμενων δραστηριοτήτων που θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των επιδιώξεων σας.
  • Ξέρετε με σιγουριά ότι οι στόχοι σας έχουν «απορροφηθεί» από τον υποσυνείδητο νου σας σε τέτοια μορφή, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υποστηρικτικό σύστημα που θα σας βοηθά καθημερινά να διαχειρίζεστε τα εμπόδια και τις δυσκολίες.
  • Μπορείτε να παίρνετε ξεκάθαρες αποφάσεις που θα συμβάλουν στην προσωπική και επαγγελματική σας πρόοδο.
dihmero_2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κατεβάστε το έντυπο του σεμιναρίου σε pdf