ΑΛΛΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Tue Oct 2017
ΑΛΛΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!
Τα σπουδαιότερα συστατικά για κάθε αλλαγή, για κάθε βελτίωση και για κάθε «απελευθέρωση» από κάτι που μας ενοχλεί ή μας πισωγυρίζει, είναι η πρόθεση και η δέσμευση.
 
Δυστυχώς, για τους περισσότερους ανθρώπους το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει με την πρόθεση.
 
Επειδή προτίθενται να κάνουν κάτι, παραμένουν κολλημένοι στο να κάνουν αυτό που έκαναν πάντα και που τους έχει οδηγήσει στην θέση από την οποία θέλουν να απαλλαγούν ή να μετακινηθούν.
 
Ξεχνούν ότι «ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος από καλές προθέσεις»!
 
Και ξεχνούν επίσης, μια σκληρή αλήθεια της ζωής ότι δεν μετρούν οι προθέσεις μας, καλές ή κακές, αλλά τα αποτελέσματά μας.
 
Η ζωή, οι άνθρωποι, οι επιχειρήσεις, ανταμείβουν ανάλογα με τα αποτελέσματα που φέρνουμε και όχι ανάλογα με τις προθέσεις που έχουμε.
 
Στην μετά θάνατο ζωή ίσως, κριθούμε από τις προθέσεις μας αλλά όχι στη σύντομη αυτή ζωή μας.
 
Γι’ αυτό , έχει σημασία οι προθέσεις μας να βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με τις δεσμεύσεις μας.
 
Η δέσμευση δεν είναι παρά η αποφασιστικότητα να ολοκληρώσεις αυτό που προτίθεσαι να κάνεις ώστε να επιτύχεις το στόχο σου ή να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για σένα.
 
Είναι εύκολο να παράγεις προθέσεις, δύσκολο να υλοποιείς δεσμεύσεις.
 
Γι’ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι αναβάλουν, γκρινιάζουν, αγωνιούν παραμένοντας εγκλωβισμένοι σε αυτό που δεν θέλουν με τη ζωή τους.  Ζουν εκείνη τη ζωή που δεν θέλουν.  Περπατούν στο δρόμο που καλύτερα να είχαν αποφύγει. Αλλά …περπατούν!
 
Σε οτιδήποτε κι’ αν κάνουμε στη ζωή, τα αποτελέσματα έρχονται μόνον όταν η δέσμευση στην πρόθεση έχει ολοκληρωθεί.
 
Διαφορετικά, η απελπισία, η ενοχή, η αυτολύπηση και ο θυμός είναι οι μόνιμοι σύντροφοι εκείνου που δυσκολεύεται να δεσμευτεί στις προθέσεις του.
 
Φίλες και φίλοι, μην κάνετε αυτό το σημαντικό και τραγικό ίσως λάθος!
 
Μην αμελείτε να κάνετε πράξη τις προθέσεις σας μέσα από τις δεσμευτικές σας αποφάσεις.
 
Η δέσμευση σας σπρώχνει σε αποφάσεις που προωθούν τις ενέργειες, τις πράξεις και τις συμπεριφορές που απαιτούνται ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
 
Και κάθε όνειρο, ξεκινάει από μια πρόθεση!
 
Τιμήστε τα όνειρα σας κάνοντας τα πραγματικότητα και κλείνοντας την πόρτα στους εφιάλτες σας, μέσα από τη δέσμευσή σας στις προθέσεις σας!
 
Οριστικά και αμετάκλητα!