ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!

Tue Aug 2018
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!
Έχω μάθει να ξεπερνώ πολλούς από τους άχρηστους φόβους μου.
Οι άχρηστοι φόβοι είναι όλοι εκείνοι που δεν μας χρειάζονται να τους βιώνουμε, όπως για παράδειγμα ο φόβος της πιθανής απόρριψης από έναν υποψήφιο πελάτη με τον οποίο καν δεν έχουμε γνωριστεί.
Οι φόβοι μαθαίνονται ΑΛΛΑ και ξε-μαθαίνονται!
Η καλύτερη μέθοδος για τους περισσότερους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω θεραπευτικά ή συμβουλευτικά είναι εκείνη της "σταδιακής απο-ευαισθητοποίησης" κατά την οποία μαθαίνουμε να ξεπερνάμε ένα φόβο μέσα από μικρά βήματα.
Μια άλλη πολύ αποτελεσματική μέθοδος είναι η δική μου Φόρμουλα Αντιμετώπισης του Φόβου, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο youtube. Πατήστε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=4aAWS4434Ds
Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος που εύκολα φοβάται είναι εύκολος στόχος για να υπηρετήσει κάθε δυνάστη και άδικο που μπορεί να παρεισφρήσει στη ζωή του. Είτε αυτός είναι πολιτικός, σύντροφος, φίλος, ή εργοδότης.
Είμαι ταγμένος στην αντιμετώπιση και διαχείριση του φόβου στη ζωή μας και με χαρά συμβουλεύω και μαθαίνω στους ανθρώπους πως να ζούνε και να αναπνέουν ελεύθερα και δημιουργικά.
Εύχομαι κι ελπίζω για όλες και όλους εσάς που ζείτε στη σκιά του φόβου, σύντομα να φωτιστεί η ζωή σας με γενναιότητα, κουράγιο και ομορφιά!