ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Wed Jun 2019
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
Αν και αποφεύγω να καταγράφω ιδιαίτερες προσωπικές μου στιγμές και προτιμώ να μοιράζομαι απόψεις και συμβουλές που βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δεν μπορώ σήμερα να παραλείψω αυτή την υπέροχη συμβουλή!
Μια συμβουλή που έδωσε ο καλός μου φίλος και άξιος επαγγελματίας, Χρήστος Κελεπούρης στον 18χρονο γιο μου Άγγελο-Χάρη τις προάλλες που είχαμε βγει οι τρεις μας.
Και να τι είπε μεταξύ άλλων, ο Χρήστος στο γιο μου:
"Στη ζωή σου δυο πράγματα πρέπει να κάνεις καλά. Το πρώτο είναι να κυβερνάς εσύ το μυαλό σου και όχι το αντίθετο. Και το δεύτερο, να μη ξεχνάς ποτέ και να σκέφτεσαι συνέχεια τα όνειρα σου!"
Σε μια πρόταση τα είπε όλα!
Να γινόμαστε εμείς οι διαχειριστές των περιεχόμενων του νου μας. Να μη ταυτιζόμαστε με τις παροδικές σκέψεις που κάνουμε και να παρεμβαίνουμε κάθε φορά που η άρνηση, ο φόβος, η διστακτικότητα ή ο θυμός παίρνουν το "πάνω χέρι" και μας κάνουν να γινόμαστε και να νιώθουμε κατώτεροι από αυτό που αληθινά είμαστε.
Και να μη σταματάμε να σκεφτόμαστε, να σμιλεύουμε τα όνειρα και το όραμα μας για ένα καλύτερο, ένα καινούργιο Εαυτό. Γιατί μονάχα έτσι, θα καταφέρουμε να βγούμε δυνατότεροι από τις μάχες που γίνονται μέσα κι' έξω από εμάς. Η προσήλωση και η διατήρηση ενός ξεκάθαρου οράματος είναι η πυξίδα που θα μας οδηγήσει στο λιμάνι επιτυχίας, της χαράς και της προκοπής.
Σ' ευχαριστώ αγαπημένε φίλε Χρήστο που μέσα από την καρδιά σου μετέφερες στο παιδί μου μέσα σε μια τόσο περιεκτική πρόταση όλα όσα κι εγώ προσωπικά πιστεύω και προσπαθώ να εφαρμόζω και να μεταλαμπαδεύω στη ζωή μου!