Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

Thu Nov 2016
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Οι συνήθειες μας προκαθορίζουν τη ζωή μας.
Υπάρχουν οι καλές και οι κακές συνήθειες.
Καλές είναι οι συνήθειες εκείνες που τις επαναλαμβάνουμε καθημερινά και συντελούν στο να ζούμε καλύτερα, υγιέστερα και να πετυχαίνουμε όλους μας τους στόχους.
Κακές είναι εκείνες οι συνήθειες που δεν είναι παρά ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ που επαναλαμβάνονται και μας απομακρύνουν από όλα όσα λέμε ότι θέλουμε να έχουμε, να ελκύσουμε ή να δημιουργήσουμε στη ζωή μας.
Οι καθημερινές πειθαρχίες οδηγούν σε καλές συνήθειες.
Οι καθημερινές απειθαρχίες οδηγούν σε κακές συνήθειες.
Γι' αυτό φίλες και φίλοι, αν κάποιοι από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι από τη ζωή σας, ρωτήστε τον εαυτό σας: "Ποιες είναι οι συνήθειες που έχω και δεν με προχωρούν στη ζωή; "
Αν θέλετε να αλλάξετε, τότε κάντε αυτές τις δυο ερωτήσεις στον εαυτό σας:
"Που θέλω να πάω με τη ζωή μου;" (Ή τη δουλειά μου; Ή τη σχέση μου;)
και
"Ποιες είναι οι καινούργιες συνήθεις που αν βάλω στη ζωή μου, θα με φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία και την επιτυχία που αναζητώ;"
Καλή Δουλειά & Καλό σας Μήνα!
Υ.Γ. Σας περιμένω την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, και ώρα 13:00- 14:15 στα πλαίσια του συνεδρίου Infocom World 2016/ Digital Economy, στο ξενοδοχείο Caravel, αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Β, σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε την ομιλία /σεμινάριο μου με τίτλο «Δημιουργώντας προσωπικό/εταιρικό όραμα σαν αντίδοτο στην κρίση : 12 Στρατηγικές Επιχειρηματικής Επιβίωσης». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.infocomworld.gr/18th-infocom-world-2016/dimiourgontas-prosopikoeteriko-orama-san-antidoto-stin-krisi/