ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Wed Jan 2018
ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΒΙΝΤΕΟ πατώντας εδώ   ΚΑΙ ΔΙΑΛΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
 
Φίλες και φίλοι,
Ξεκινούμε δυναμικά με τη Νέα Χρονιά με τέσσερα σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή, στη δουλειά, στις σχέσεις και στην υγεία σας!
Μέθοδος REFERRALS – Αποτελεσματική Λήψη Ποιοτικών Συστάσεων για Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Διαμεσολαβητές
Η αποτελεσματικότερη Μεθοδολογία που ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα αυξήσει τις ποιοτικές συστάσεις σας κατά 500%.  Ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου και διαμεσολαβητή.  Υποστηρίζεται με κείμενα και τεχνικές που έχουν άμεση και πρακτική εφαρμογή!
Σάββατο 27 Ιανουαρίου  - Διαβάστε περισσότερα εδώ
 
 
Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό : Η Μέθοδος (Redefining Self : The Method)
Η επιστημονική Μέθοδος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος, το στρες και το φόβο και θα σας βοηθήσει να πετυχαίνετε όλους σας τους στόχους!
Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά, λόγω μεγάλης συμμετοχής και ζήτησης από τη μεριά σας.  Αποτελεί μέρος μιας ειδικής  επιστημονικής μεθόδου που έχω δημιουργήσει με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους. Ανθρώπους που μέχρι πρότινος, δεν ήξεραν, δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να τις κάνουν, παρά το γεγονός ότι κατανοούν την ανάγκη για την αλλαγή.
Κυριακή 28 Ιανουαρίου - Διαβάστε περισσότερα εδώ
 
 
Νίκησε το φόβο της Απόρριψης στις Πωλήσεις
Τρόποι, στρατηγικές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το φόβο της απόρριψης σε δύναμη δημιουργίας και επιτυχίας στις πωλήσεις σας!
Το σεμινάριο που σας απαλλάσσει μια για πάντα από το άγχος και το φόβο της απόρριψης!  Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε με επιτυχία και να ξεπερνάτε το φόβο της απόρριψης με υποψήφιους πελάτες, ώστε να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!  Απευθύνεται σε : Πωλητές, Ασφαλιστικούς συμβούλους, Κτηματομεσίτες, Δικτυωτές, και σε ελεύθερους επαγγελματίες προϊόντων και υπηρεσιών.
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου - Διαβάστε περισσότερα εδώ
 
 
Επικοινωνία, Γλώσσα Σώματος, Αποτελεσματική Ακρόαση και Ανίχνευση Ψεύδους
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να επικοινωνείτε δημιουργικά, επιτυχημένα με τους άλλους και να μπορείτε να «διαβάζετε» και να ξεχωρίζετε την αλήθεια από το ψέμα σε κάθε σας σχέση και συνδιαλλαγή.
Ένα σημαντικό σεμινάριο Επικοινωνίας και πρακτικής ψυχολογίας που στοχεύει να σας βοηθήσει να κατανοείτε, να επικοινωνείτε και να συντονίζεστε αποτελεσματικότερα και ουσιαστικότερα με τους άλλους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής, της εργασίας και των σχέσεων.
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου - Διαβάστε περισσότερα εδώ