Βιογραφικό

ΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ LLM, SAC Dip.,
Authorized Trainer & Counselor

Εδώ και 25 περίπου χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων και στη διδασκαλία τεχνικών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, ανοίγοντας τους δρόμους της προσωπικής επιτυχίας και της επαγγελματικής ευημερίας.
Έχει διατελέσει σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ειδικός συνεργάτης κρατικών οργανισμών σε θέματα Παρακίνησης, Ανθρώπινων σχέσεων, Πωλήσεων, Επικοινωνίας & Ψυχολογίας της Επίτευξης.
Έχει δημιουργήσει Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για δίκτυα των εταιριών ΑΣΤΗΡ, NATIONALE NEDERLANDEN, Forever Living Products, FM International, ΤΕΟΡΟΣ YVES ROCHER, AXA Ασφαλιστική και άλλων μεγάλων εθνικών και πολυεθνικών εταιριών.
Παράλληλα, συμβουλεύει σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων σε θέματα επίτευξης στόχων, θεραπευτικής ενδυνάμωσης, διαχείρισης κρίσεων, επικοινωνίας, προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης και πολλά άλλα, όπως αντιμετώπισης άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού κλπ.
Εκατοντάδες άρθρα του και πολλές συνεντεύξεις έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι δημοφιλής προσκεκλημένος πολλών τηλεοπτικών εκπομπών δίνοντας έγκυρες συμβουλές σε θέματα Αυτοβελτίωσης, Επικοινωνίας και Image Making. Έχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης της εκπομπής «ΜΠΟΡΩ», σύμβουλος Επικοινωνίας της εκπομπής «ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ» στο MEGA με την Τένια Μακρή, Επιστημονικός συνεργάτης της εκπομπής «ΕΜΕΙΣ & Η ΖΩΗ» στο Κανάλι 10. Έχει παρουσιάσει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή». Σήμερα συνεργάζεται με το τηλεοπτικό κανάλι Body In Balance.
Έχει διεθνώς καταξιωθεί με επαναλαμβανόμενες παρουσιάσεις και αναφορές στα Who is Who of the world,  Imminent People of Today και  Writer of  the Year.
Συγγραφέας τριάντα βιβλίων με θέματα τις Πωλήσεις, την Αυτοπεποίθηση, την Επικοινωνία και το Μanagement της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Πάνω από 2000 άρθρα του έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλες εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλα του τα βιβλία έχουν επανεκδοθεί αρκετές φορές και έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες Έλληνες αναγνώστες.
Εκτός της πρακτικής, η διδακτική του εμπειρία υπερβαίνει τις 35,000 ώρες. Σεμινάρια του έχουν παρακολουθήσει και παρακολουθούν οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και οργανισμοί.
Ένας από τους πλέον πρωτοπόρους δάσκαλους επιτυχίας στην Ελλάδα.  Μοναδικός  στη διοργάνωση μεγάλων παρακινητικών συνεδρίων και σεμιναρίων. Έχει πάνω από 90.000 αποφοίτους μέσα από τα σεμινάρια και ομιλίες που κάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ομιλίες και σεμινάρια του διεξάγονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο για λογαριασμό Πανεπιστημίων, Επιμελητηρίων και άλλων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Ένα μέρος από τα έσοδα της εταιρίας του παραχωρείται σε αγαθοεργίες, όπως στον Αντικαρκινικό αγώνα, σεισμοπαθείς και άλλους φορείς που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας.

Πολλοί οι «ειδήμονες», λίγοι οι επαγγελματίες! Ας γνωριστούμε καλύτερα!

Είστε διευθυντής εκπαίδευσης ή διευθυντής πωλήσεων και ψάχνετε επαγγελματία εξωτερικό εκπαιδευτή για να συνεργαστείτε;
Ξέρετε τι ψάχνετε;
Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα!

Θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που διαθέτει ;

Εμπειρία;

Επιστημονική κατάρτιση;

Θεωρητική εμπειρία;

  1. Συγγραφέας 31 βιβλίων και περισσότερων από 10,000 άρθρων σε θέματα ψυχολογίας, πωλήσεων, επιχειρηματικότητας, προσωπικής ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης

Πρακτική Εμπειρία;

Επιστημονική εμπειρία;

Περισσότερες πληροφορίες 210-2512988
success2@otenet.gr
www.akis-angelakis.com