Η Θεραπευτική Δύναμη της Συγχώρησης

 

H ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ στους καιρούς που ζούμε, είναι μια πράξη που βοηθά το άτομο που συγχωρεί να ξαναβρεί δυνάμεις, ικανότητες και ενέργεια που είναι αναγκαίες για να επιβιώσει και να μπορέσει να επιλύσει προβλήματα και προκλήσεις που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει. Ο λόγος είναι ότι το άτομο που κατορθώνει να συγχωρεί, απελευθερωμένο από “βαρίδια” συναισθηματικά έχει όλη τη δύναμη και την προσήλωση να επιτύχει στόχους και να αντιμετωπίσει προβλήματα που μέχρι χτες φαίνονταν δύσκολα και αξεπέραστα

ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ. Κι αυτό γιατί όταν καταφέρεις να συγχωρήσεις, απελευθερώνεις τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειες που για πολύ καιρό ήταν φυλακισμένη μέσα σου με τη μορφή του θυμού, της μνησικακίας, της άρνησης. Κάθε τι που μπλοκάρεται μέσα μας, “μπαγιατεύει”, σαπίζει και μολύνει ολόκληρο το σύστημά μας. Δημιουργεί αρρώστια, πόνο, καθήλωση. Όταν μάθουμε να το αποδεσμεύουμε, τότε αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, που αισθανόμαστε και που αντιμετωπίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ζωή μας. Τα δύσκολα γίνονται εύκολα και τα σκοτάδια δίνουν τη θέση τους στο φως. Μπορείς και περπατάς γαλήνια στη ζωή. Χωρίς γδαρσίματα στην ψυχή και στο νου. Και το σπουδαιότερο : Δεν μετράει αν το άτομο που συγχωρήσεις δεχτεί ή όχι τη συγχώρηση σου. Αυτό που μετράει είναι ότι απελευθερώνεται, θεραπεύεται εκείνος που συγχωρεί!

Στοχεύει να βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν μέσα από βιωματικές ασκήσεις να βελτιώσουν τις σχέσεις και την ψυχολογία τους απελευθερώνοντας θυμό, μνησικακία και ενοχές από ανθρώπους και καταστάσεις που τους έχουν δημιουργήσει ή εξακολουθούν να τους δημιουργούν πρόβλημα.

 

Θεματολογία

  • Τα διαφορετικά είδη συγχώρησης
  • Τι είναι και τι δεν είναι συγχώρηση
  • Συγχώρηση και θυμός, μνησικακία και καθημερινή λειτουργικότητα
  • Τρόποι συγχώρησης του εαυτού, των γονέων και των άλλων.
  • Mindfulness & συγχώρηση
  • Η συγχώρηση στη γνωσιακή ψυχολογία
  • Γιατί δυσκολευόμαστε να συγχωρήσουμε;
  • Γιατί η συγχώρηση απελευθερώνει

 

Διάρκεια 41’

 

Τιμή παρακολούθησης €20+ΦΠΑ για περίοδο 30 ημερών

Η τιμή παρακολούθησης συμπεριλαμβάνει : Αναλυτικές Σημειώσεις

 

 

Τηλέφωνο 210-2512988

E-mail : success2@otenet.gr

 

 

Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript στον περιηγητή σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε έναν περιηγητή (πχ Chrome, Mozilla Firefox) με ενεργοποιημένη την Javascript!

Δείτε το Εισαγωγικό Βίντεο Παρακάτω

Ολοκληρώστε την αγορά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής