Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

Η ελπίδα είναι το δώρο εκείνο που μας έχει κάνει η ζωή προκειμένου να βοηθούμε οι ίδιοι τον εαυτό μας κάθε φορά που τα πράγματα εξελίσσονται δυσκολότερα απ’ όσο τα περιμέναμε.

 

Στη ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, τη δουλειά, τις σπουδές, τον αθλητισμό. Σε οτιδήποτε μπορεί να έχει σημασία για μας.

 

Ελπίδα δεν είναι παρά η ικανότητα να σκέφτεσαι ότι δεν θα πάει χαμένη η προσπάθεια σου.

 

Είναι να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως λαχταράς, ενώ αυτά εξελίσσονται δυσκολότερα από τις προσδοκίες σου.

 

Για να κατορθώσει κάποιος να ελπίζει δημιουργικά και αποτελεσματικά χρειάζεται να μπορεί να προστατεύει και να θωρακίζει τον εαυτό του από σημαντικούς παράγοντες που σκιάζουν και αποδυναμώνουν τη δύναμη της ελπίδας.

 

Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα του συγκεκριμένου σεμιναρίου «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» που σας προσφέρει μια πληθώρα ιδεών, τεχνικών και στρατηγικών για να δυναμώσετε και να χρησιμοποιείτε στη ζωή σας τη Δύναμη της Ελπίδας!

 

Όταν όλα δείχνουν σκοτεινά και τελειωμένα, η ελπίδα μπορεί να βρει χώρο να ανθίσει, αρκεί εμείς να της το επιτρέψουμε. Γι’ αυτό και μόνο αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο!

 

Επίσης, το σεμινάριο είναι ιδανικό για κάθε πωλητή, ελεύθερο επαγγελματία, επιχειρηματία, κάθε άνθρωπο που καθημερινά ρισκάρει με τον τρόπο του, επειδή η ελπίδα είναι ένας απαραίτητος μηχανισμός στήριξης και ενδυνάμωσης. Αρκεί ο άνθρωπος να ξέρει να την καλλιεργεί σωστά και να την υποστηρίζει με τις κατάλληλες επιλογές, ενέργειες και συνήθειες.

 

Δεκάδες επιστημονικές, ιατρικές, ψυχολογικές έρευνες που έχουμε στη διάθεση μας αποκαλύπτουν ότι οι άνθρωποι που ξέρουν ΠΩΣ να ελπίζουν σωστά και δημιουργικά χαίρουν καλύτερων αποτελεσμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής και της υγείας τους.

 

Στο σεμινάριο μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε αυτό τον υπέροχο “μηχανισμό” στην καθημερινότητα μας ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής και της δουλειάς μας!

 

Διάρκεια 111’

 

Τιμή παρακολούθησης €25+ΦΠΑ για περίοδο 30 ημερών

 

Τηλέφωνο 210-2512988

 

 

 

 

Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript στον περιηγητή σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε έναν περιηγητή (πχ Chrome, Mozilla Firefox) με ενεργοποιημένη την Javascript!

Δείτε το Εισαγωγικό Βίντεο Παρακάτω

Ολοκληρώστε την αγορά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής