Ζεις ή Υπάρχεις; ( Σεμινάριο και βιβλίο)

 • Εισηγητής
  Άκης Αγγελάκης Business and Life Training Άκης Αγγελάκης
 • Ημερομηνία

  Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
 • Έως Ημερομηνία

  Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ώρα

  7:00 PM
Ζεις ή Υπάρχεις; ( Σεμινάριο και βιβλίο)
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Ώρες 19:00 - 20:30

Μια μοναδική βραδιά στην οποία θα παρουσιαστούν σε σεμιναριακή μορφή τα σπουδαιότερα κεφάλαια του νέου μου βιβλίου.  Η παρουσίαση είναι εμπλουτισμένη με βίντεο και θα γίνει συζήτηση στα θέματα που θα αναλυθούν, καθώς επίσης θα δοθούν ιδέες, λύσεις και απαντήσεις σε δικά σας ερωτήματα.

Ένα βιβλίο 400 σελίδων που δίνει πολλές απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο σε συνδυασμό με ιδέες για περισσότερη  δύναμη και έμπνευση για μια ζωή σας περισσότερο αισιόδοξη, μαχητική και ελπιδοφόρα.

Ένα βιβλίο που σας προσφέρει ένα πλούτο χρήσιμων και πρακτικών συμβουλών, ιδιαίτερα ωφέλιμες σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που προσπαθεί να βρει τις «περπατησιές» του σε μια χώρα με βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 7 Ενότητες που κάθε μια προσφέρει χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για ξεχωριστούς τομείς όπως είναι : Τα εμπόδια, τα όνειρα, η δουλειά, η ζωή, το μυαλό, οι άνθρωποι και τα συναισθήματα. Κάθε του σελίδα και μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον όσο δύσκολο κι αν είναι το παρόν σας, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια

Κεντρική διάθεση στα γραφεία μας και στο τηλέφωνο 210-2512988.

Τιμή €30  - Στην εκδήλωση το βιβλίο θα διατίθεται στην τιμή των €25

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν άλλα άρθρα προς εμφάνιση