Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ

 • Εισηγητής
  Άκης Αγγελάκης Business and Life Training Άκης Αγγελάκης
 • Ημερομηνία

  Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
 • Έως Ημερομηνία

  Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
 • Ώρα

  11:00 ΠΜ
Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ

Η Θεραπευτική Δύναμη της Συγχώρησης


Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ΄Ωρες 11:00 - 14:00Ένα βιωματικό σεμινάριο με τον Άκη Αγγελάκη, σύμβουλο συνθετικής προσέγγισης, life & business coach.


H ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ στους καιρούς που ζούμε, είναι μια πράξη που βοηθά το άτομο που συγχωρεί να ξαναβρεί δυνάμεις, ικανότητες και ενέργεια που είναι αναγκαίες για να επιβιώσει και να μπορέσει να επιλύσει προβλήματα και προκλήσεις που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει. Ο λόγος είναι ότι το άτομο που κατορθώνει να συγχωρεί, απελευθερωμένο από "βαρίδια" συναισθηματικά έχει όλη τη δύναμη και την προσήλωση να επιτύχει στόχους και να αντιμετωπίσει προβλήματα που μέχρι χτες φαίνονταν δύσκολα και αξεπέραστα


ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ. Κι αυτό γιατί όταν καταφέρεις να συγχωρήσεις, απελευθερώνεις τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειες που για πολύ καιρό ήταν φυλακισμένη μέσα σου με τη μορφή του θυμού, της μνησικακίας, της άρνησης. Κάθε τι που μπλοκάρεται μέσα μας, "μπαγιατεύει", σαπίζει και μολύνει ολόκληρο το σύστημά μας. Δημιουργεί αρρώστια, πόνο, καθήλωση. Όταν μάθουμε να το αποδεσμεύουμε, τότε αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, που αισθανόμαστε και που αντιμετωπίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ζωή μας. Τα δύσκολα γίνονται εύκολα και τα σκοτάδια δίνουν τη θέση τους στο φως. Μπορείς και περπατάς γαλήνια στη ζωή. Χωρίς γδαρσίματα στην ψυχή και στο νου. Και το σπουδαιότερο : Δεν μετράει αν το άτομο που συγχωρήσεις δεχτεί ή όχι τη συγχώρηση σου. Αυτό που μετράει είναι ότι απελευθερώνεται, θεραπεύεται εκείνος που συγχωρεί!


Στοχεύει να βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν μέσα από βιωματικές ασκήσεις να βελτιώσουν τις σχέσεις και την ψυχολογία τους απελευθερώνοντας θυμό, μνησικακία και ενοχές από ανθρώπους και καταστάσεις που τους έχουν δημιουργήσει ή εξακολουθούν να τους δημιουργούν πρόβλημα.Θεματολογία
 • Τα διαφορετικά είδη συγχώρησης
 • Τι είναι και τι δεν είναι συγχώρηση
 • Συγχώρηση και θυμός, μνησικακία και καθημερινή λειτουργικότητα
 • Τρόποι συγχώρησης του εαυτού, των γονέων και των άλλων.
 • Mindfulness & συγχώρηση
 • Η συγχώρηση στη γνωσιακή ψυχολογία
 • Γιατί δυσκολευόμαστε να συγχωρήσουμε;
 • Γιατί η συγχώρηση απελευθερώνει
 


 


Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει : 1. Αναλυτικές Σημειώσεις

 2. Βεβαίωση Παρακολούθησης

 3. Βιωματικές ασκήσεις εφαρμογής που θα γίνουν στη διάρκεια του σεμιναρίου

 4. Το σεμινάριο υποστηρίζεται από ειδικά βίντεο με Ελληνικούς υποτίτλουςΟι απόφοιτοι του βιωματικού σεμιναρίου θα μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά εργαστήρια που θα γίνονται αποκλειστικά γι αυτούς σε ειδικές τιμές.


Τιμή συμμετοχής €50+ΦΠΑ


Πληροφορίες / κρατήσεις στα τηλέφωνα 210-2512988 & 210-2584880


E-mail : info@image-a.gr  & success2@otenet.gr


Επερχόμενες Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν άλλα άρθρα προς εμφάνιση