Κάνε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου!

Tue Apr 2023
Κάνε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου!
Κάνε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου.
 
Θα δεις ότι απαντώντας τη μπορεί και να ανακαλύψεις την έμπνευση να ζήσεις μια ζωή πιο σύμφωνη με τις αξίες σου, ενώ παράλληλα, θα συνειδητοποιήσεις πόσο παροδικοί είμαστε.
 
Γι αυτό, ζώντας μια ζωή με ημερομηνία λήξης, ζώντας μια ζωή που εμείς την καθορίζουμε ανάλογα με όλα όσα έχουν αξία για εμάς, κάθε μας σκέψη, απόφαση και πράξη, ας αφήνει φωτεινό αποτύπωμα προσφοράς, καλοσύνης, δημιουργίας στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Ας γίνει λοιπόν, η ζωή μας, μια ζωή που αξίζει να ζούμε, και αξίζει να θυμούνται εκείνοι που θα είναι εδώ μετά από εμάς!
 
Πολλά περισσότερα θέματα, τεχνικές, παραδείγματα, ασκήσεις και πρακτικές για μια ζωή με έμπνευση, δυναμισμό, αυτό-παρακίνηση και δημιουργικότητα παρουσιάζονται αναλυτικά στο μακροχρόνιο Πρόγραμμα με Διεθνή Πιστοποίηση Qualified Business & Life Mentor.  Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα, σε ποιους απευθύνεται, τη διάρκεια, τα μαθήματα και τη Διεθνή Πιστοποίηση πατώντας εδώ.
Μπορείς επίσης, να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 210-2512988 για να σου δώσω περαιτέρω διευκρινήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που θα έχεις.