Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ και πως να την αντιμετωπίσετε!

 • Εισηγητής
  Άκης Αγγελάκης Business and Life Training Άκης Αγγελάκης
 • Ημερομηνία

  Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018
 • Έως Ημερομηνία

  Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018
 • Ώρα

  6:30 PM
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ και πως να την αντιμετωπίσετε!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ και πως να την αντιμετωπίσετε!


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ΄Ωρες 18:30 - 21:00


Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον, ότι γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε τον περισσότερο καιρό!  Ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις που κάνουμε! Κι αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αρνητικές σκέψεις. Αλλοίμονο σ’ εκείνους που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά. Οι αρνητικές σκέψεις είναι σαν μια βόμβα μεγατόνων!


Μέσα στις αρνητικές σκέψεις κρύβεται μια άλλη κατηγορία «αόρατων» σκέψεων που στην ψυχολογία τις ονομάζουμε «αυτόματες» σκέψεις. Είναι κάποιες σκέψεις – αρνητικές – που εμφανίζονται από το πουθενά,  εκρήγνυνται μέσα στο κεφάλι σου με ριπή οπλοπολυβόλου και τις περισσότερες φορές, δεν συνειδητοποιείς ότι τις κάνεις! Αυτό που συνειδητοποιείς είναι τα άσχημα συναισθήματα που σου δημιουργούν. Τότε που νιώθεις …κάπως. Τότε που χάνεται η καλή σου διάθεση, το κέφι και η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Τότε που σφίγγεται το κεφάλι σου χωρίς λόγο. Τότε είναι που οι «αυτόματες» αρνητικές σκέψεις εξαπλώνονται στο σύστημά σου.

Και όταν οι αρνητικές σκέψεις σε κυριεύσουν, παραλύεις.  Δεν μπορείς να αποφασίσεις, να δράσεις, να δημιουργήσεις, να πολεμήσεις. Καταστρέφεται η ζωή σου, το μέλλον σου, το ίδιο σου το πεπρωμένο. Κι εσύ παθητικά το παρακολουθείς, θεωρώντας τον εαυτό σου αδύναμο να κάνει κάτι γι’  αυτό. Δεν χρειάζεται όμως, να περνάς αυτό το μαρτύριο.

Μπορείς να μάθεις να τις εντοπίζεις, να τις αμφισβητείς και να τις ακυρώνεις προτού σου κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Δεν είναι εύκολο, είναι όμως, εφικτό!

Στο σεμινάριο θα μάθετε περισσότερους από 30 τρόπους, τεχνικές και επιστημονικές στρατηγικές, έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε στην ψυχοθεραπεία για να μπορείς να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς με επιτυχία αυτό το πρόβλημα.

Επίσης,  θα μάθετε:

 • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αρνητικές σκέψεις και την δραματική επιρροή τους στις αποφάσεις και την ίδια μας τη ζωή και την υγεία!

 • Τρόπους και τεχνικές βασισμένες στη Γνωσιακή /Συμπεριφορική Θεραπεία που θα σας βοηθήσουν να προλαμβάνετε και να διαχειρίζεστε τις αρνητικές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας.

 • Συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ελαττώσετε το άγχος, το στρες και την αγωνία στη καθημερινή σας ζωή.

 • Πως να απαλλαγείτε από όλα εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα που απορρέουν από τις αρνητικές σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό.

 • Έναν ολοκληρωμένο «Οδηγό Αντιμετώπισης» των αρνητικών σκέψεων και εύκολες πρακτικές ασκήσεις για την απαλλαγή από αυτές.


 

Τιμή συμμετοχής €35+ΦΠΑ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται
• Αναλυτικές σημειώσεις (σε ηλεκτρονική μορφή)
• Βεβαίωση Παρακολούθησης

Τηλέφωνα συμμετοχών 210-2512988 & 210-2584880

Email : info@image-a.gr

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

Άκης Αγγελάκης Business and Life Training

Selling Tips from the Gurus

12/06/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ "ΠΑΝΟΡΜΟΣ"   Με υποτιτλισμένα στα Ελληνικά βίντεο από τους κορυφαίους Μέντορες   Brian Tracy Jim Rohn Allan Pease   Θα αναπτύξουν τα θέ[...]