Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 19:00 έως Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 21:30
(Διάρκεια 2 ώρες)

WEBINAR

€25,00 (συμ/ται ΦΠΑ)

Η Δυναμική της Ελπίδας

Ένα "εγχειρίδιο" εμπνευσμένης και δυναμικής ζωής! Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ζείτε τη ζωή σας ελπιδοφόρα, αποτελεσματικά και νικηφόρα!

Εκπαιδεύσου & Πιστοποιήσου Στην Άκης Αγγελάκης Business and Life Training

Διεκδίκησε ΤΩΡΑ τη θέση σου στο σεμινάριο Η Δυναμική της Ελπίδας & απόκτησε ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά!

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή Στο Σεμινάριο

Με την εγγραφή σας θα λάβετε ένα e-mail με όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου καθώς και τις οδηγίες για την πληρωμή

Τι περιλαμβάνει το
Η Δυναμική της Ελπίδας

Σε μια περίοδο της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας που το αφύσικο αρχίζει να θεωρείται φυσιολογικό,  είναι ευνόητο ότι πολλά πράγματα αλλάζουν μορφή. Ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες και προβλήματα που είναι ιδιαζόντως εχθρικά, επικίνδυνα και σθεναρά!  Ακριβώς όπως οι διάφοροι «ιοί» που εμφανίζονται κάθε χρόνο ανθεκτικότεροι και πιο απειλητικοί. Γι΄ αυτό και είναι απαραίτητη η βαθύτερη γνώση, κατανόηση και εκπαίδευση επάνω σε ψυχολογικούς, πνευματικούς και επιστημονικούς «μηχανισμούς» που μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις με διαφορετικά «μάτια».

Κι εκεί ακριβώς είναι που στοχεύει το webinar.

Στον τρόπο που ο άνθρωπος αντιμετωπίζει, διαχειρίζεται και ξεπερνάει το απρόβλεπτο, το αφύσικο, το εχθρικό.

Θα μάθετε τεχνικές και θα πάρετε επιστημονικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ορθώσετε το δικό σας ψυχικό, πνευματικό και φυσικό παράστημα απέναντι στις απειλές και τους κινδύνους της «νέας» εποχής!

Θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, τρόπους και τεχνικές για να χρησιμοποιείτε τη δύναμη και τη δυναμική της Ελπίδας έτσι ώστε κάθε σας προσπάθεια, κάθε σας επιδίωξη και κάθε δοκιμασία που αντιμετωπίζετε να στέφεται με επιτυχία.

Γιατί η πραγματική χρησιμότητα της Ελπίδας στη ζωή μας είναι να μας ενισχύει στο να ολοκληρώνουμε επιτυχημένα τους στόχους και τα όνειρα μας.

Τιμή συμμετοχής €25 – Η τιμή συμμετοχής συμπεριλαμβάνει και το νέο βιβλίο με τίτλο “Υ.Γ: Υπάρχει Ελπίδα!” που θα στείλουμε δωρεάν με κούριερ κα δική μας χρέωση σε όσους συμμετέχουν εντός Ελλάδος.

Η Δυναμική της Ελπίδας

Περιγραφή Σεμιναρίου

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ζείτε τη ζωή σας ελπιδοφόρα, αποτελεσματικά και νικηφόρα!

Η Δυναμική της Ελπίδας