Το μαρτύριο πολλών ανθρώπων

Tue Apr 2021
Το μαρτύριο πολλών ανθρώπων
Το μαρτύριο πολλών φαινομενικά ήρεμων ανθρώπων είναι ότι μπορεί εξωτερικά, σε όλους εμάς, να δείχνουν ψύχραιμοι, ήρεμοι και καλοπροαίρετοι, βαθιά μέσα τους όμως "βγάζουν" από σκέψεις και συναισθήματα θυμού, ενοχής, φθόνου, ζήλιας, ανικανότητας και κάθε λογής συμπλέγματα.
Και όταν μέσα σου "βράζεις" χωρίς να εξωτερικεύεις δημιουργικά όλα όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, ανοίγει ο δρόμος για κάθε λογής ασθένεια της ψυχής και του σώματος.
Μια έκκληση κάνω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να πάρουν τον εαυτό τους στα σοβαρά, να τον συμπονέσουν και να καταλάβουν πως οτιδήποτε μένει ακατέργαστο μέσα μας "μπαγιατεύει", σαπίζει και σταδιακά μας οδηγεί στη φθορά, στην ασθένεια και το θάνατο.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε την εσωτερική μας κάθαρση με την ίδια φροντίδα, ευθύνη και επιμέλεια που δείχνουμε για να περιποιηθούμε τα νύχια μας!

Βρες το χρόνο και κάνε ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου : Σταμάτα να "βράζεις" μέσα σου!

Μπορεί έξω να φαίνεσαι ήρεμος, ατάραχος και ψύχραιμος, όμως μέσα σου οι αρνητικές σκέψεις και τα δύσκολα συναισθήματα να σε καίνε!

Πάρε τη γενναία απόφαση να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου αυτό το κακό!

Θα δεις πως μόλις απαλλαγείς από το "ηφαίστειο" της αρνητικότητας μέσα στο κεφάλι σου, ΟΛΑ θα αλλάξουν στη ζωή και την υγεία σου προς το Καλύτερο!