Νέα προϊόντα στο e-shop

Sun Jul 2022
Νέα προϊόντα στο e-shop
Με ξεχωριστή χαρά σας ανακοινώνω ότι εμπλούτισα το e-shop https://www.akis-angelakis.com/e-shop/ στην ιστοσελίδα μου με νέα ηχογραφημένα επαγγελματικά σεμινάρια σε μορφή MP3 που διατίθενται μαζί με τις σημειώσεις τους.
Έτσι, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας ακούγοντας τα όπου κι αν είστε, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, ακόμα και στην παραλία!
Πρόσθεσα αυτούς τους νέους τίτλους σεμιναρίων που μπορείτε να κατεβάσετε σε χαμηλές τιμές.
Πατήστε επάνω στο συνδέσμο σε κάθε σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε την παραγγελία σας.
Εμείς θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά το υλικό για να το αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.
👉 Θετική Ψυχολογία : Self-compassion - Αρχιτεκτονική Ζωής https://www.akis-angelakis.com/product/thetiki-psychologia-self-compassion-architektoniki-zois/ Ένα πολύ ξεχωριστό νέο σεμινάριο που δίνει άλλη πνοή στον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τα προβλήματα της ζωής!
👉 Το κυνήγι της Ευτυχίας! https://www.akis-angelakis.com/product/to-kynigi-tis-eytychias/ Η ευτυχία είναι μια υποχρέωση που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και την υγεία της ψυχής, του μυαλού και του σώματος μας. Εύκολα μπορούμε να την κάνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας χωρίς να χρειάζεται να έχουμε εκατομμύρια ή να αγχωνόμαστε για να την κυνηγούμε!
👉 Keep Walking! https://www.akis-angelakis.com/product/keep-walking/ Η ψυχική ανθεκτικότητα χτίζεται και μαθαίνεται! Είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε κρίσεις, προβλήματα και αντιξοότητες δυναμικά και να βγαίνουμε νικητές μέσα από κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή μας. Εδώ μαθαίνουμε τρόπους και τεχνικές για να το επιτύχουμε.
👉 Η Ψυχολογία της σχέσης πωλητή-πελάτη σε περιόδους κρίσεων και αλλαγών https://www.akis-angelakis.com/product/i-psychologia-tis-schesis-politi-pelati-se-periodoys-kriseon-kai-allagon/ Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο σύγχρονος επαγγελματίας των πωλήσεων για να χτίζει δυνατές συνεργασίες, να κλείνει σημαντικές δουλειές και να καθιερώνει τον εαυτό του ως κορυφαίο στον κλάδο του!
👉 Βασικές Αρχές Αποτελεσματικής Διαχείρισης Χρόνου https://www.akis-angelakis.com/product/vasikes-arches-apotelesmatikis-diacheirisis-chronoy/ Ο χρόνος δεν είναι χρήμα. Ο χρόνος είναι ζωή! Αυτό σημαίνει πως κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό γιατί δεν μπορούμε να το ξαναδημιουργήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε το χρόνο υπηρέτη μας αντί εμείς να τον κυνηγούμε αγχωμένοι!
👉 12 Οργανωμένοι Τρόποι & Στρατηγικές Εξεύρεσης / Προσέγγισης Πελατών για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές https://www.akis-angelakis.com/product/12-organomenoi-tropoi-amp-stratigikes-exeyresis-proseggisis-pelaton-gia-asfalistikoys-diamesolavites/
Διαχρονικές και σύγχρονες τεχνικές που εγγυημένα θα διπλασιάσουν τα πελατολόγια σας. Με κείμενα, τεχνικές, υποδείγματα επιστολών, emails για κάθε περίπτωση.
👉 Νίκησε το φόβο της απόρριψης στη ζωή και τις πωλήσεις! https://www.akis-angelakis.com/product/nikise-to-fovo-tis-aporripsis-sti-zoi-kai-tis-poliseis/ Εύκολοι, απλοί, πρακτικοί επιστημονικοί τρόποι και τεχνικές για να απαλλαγείτε μια για πάντα από το φόβο της απόρριψης στη ζωή και στις πωλήσεις!
👉 Πως να κερδίζετε το ενδιαφέρον, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη των πελατών σας στη διάρκεια της πώλησης https://www.akis-angelakis.com/product/pos-na-kerdizete-to-endiaferon-ti-synergasia-kai-tin-empistosyni-ton-pelaton-sas-sti-diarkeia-tis-polisis/ Ένα σεμινάριο που έλειπε! Το Α και το Ω της πωλησιακής επιτυχίας! Στο σεμινάριο αποκαλύπτονται όλες οι πτυχές της χημείας της προσωπικής γοητείας και επιρροής που απαιτούνται για να κερδίσετε τη συμπάθεια, το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των άλλων και νέων υποψήφιων πελατών.