Μια ξεχωριστή εμπειρία!

Sat Oct 2019
Μια ξεχωριστή εμπειρία!
Κάθε μου εκπαιδευτική επίσκεψη στα Τρίκαλα, στο δίκτυο της αγαπημένης φίλης και καταξιωμένης Leader Ελένης Κουτή, της TEOROS YVES ROCHER, αποτελεί για μένα μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη εμπειρία.
Όχι μόνο επειδή περιστοιχίζομαι από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου αλλά επειδή η αγάπη, το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός όλων τους, λειτουργούν περίεργα, μυστικιστικά θα μπορούσα να πω, μέσα μου.
Ιδιαίτερα οι συζητήσεις που έχω μετά το πέρας της εκδήλωσης κάθε φορά με την Ελένη Κουτή. (Αλλά γι' αυτό θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση).
Χτες δουλέψαμε σε βάθος σε θέματα ιδιαίτερα σημαντικά. Αυτά ήταν : Η Οργανωμένη Σύντομη Παρουσίαση της ευκαιρίας στον υποψήφιο.
Μετά περάσαμε στην ψυχολογία του φόβου της απόρριψης στο MLM και αναπτύξαμε μια σωρεία εύκολων, πρακτικών αλλά πάνω απ' όλα, επιστημονικών τεχνικών για την αντιμετώπιση και διαχείριση του.
Προχωρήσαμε με τις συγκεκριμένες δεξιότητες που χρειάζεται να εξασκεί καθημερινά κάθε επιχειρηματίας/δικτυωτής ώστε να αυξάνει συστηματικά την κερδοφορία και τον αριθμό των νέων συνεργατών που προσθέτει στο δίκτυο του.
Τέλος, ανέπτυξα ένα από τα πιο αγαπημένα μου θέματα που ήταν "20 Μυστικά Ζωτικής Σημασίας για το MLM".
Όπως βλέπετε και στις φωτο η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά δημιουργική και ενθουσιώδης, χάρη στο υπέροχο κλίμα που καλλιεργούν οι υπέροχες Leaders στις συνεργάτιδες τους.
Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" για όλα όσα μοιραζόμαστε που αξίζει τον κόπο να θυμόμαστε για πολύ καιρό, κάθε φορά που σμίγουμε ξανά και κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την υλοποίηση των ονείρων και των στόχων μας.
Αν θα μπορούσα να δώσω ένα όνομα στη χθεσινή μας δουλειά θα έδινα "Η Διαδικασία γίνεται εσωτερικά". Μια σημαντική φράση της Ελένης Κουτή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας μετά την εκδήλωση. Σε λίγες ημέρες θα γράψω αναλυτικά για την σπουδαία αυτή κουβέντα μου μαζί της.