Τι μετράει περισσότερο στη ζωή!

Mon Sep 2019
Τι μετράει περισσότερο στη ζωή!
Στη ζωή αυτή έχω μάθει ότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι οι καλές προθέσεις, ούτε η προσπάθεια.
 
Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που ξεφεύγει από την αντίληψη πολλών ικανών ανθρώπων και νομίζουν επειδή έχουν γνώσεις, ικανότητες και προσπαθούν αυτό αρκεί για να έχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 
Και πολλές φορές δεν τα έχουν.
 
Γιατί η αποτελεσματικότητα είναι εκείνη η δεξιότητα που αν τη χρησιμοποιείς κάνεις τα πράγματα σωστά και όχι μόνο τα σωστά πράγματα.
 
Γι’ αυτό και προτείνω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου:
 
Γίνε αποτελεσματικός ! Το να είσαι ικανός δεν είναι αρκετό.
 
Μην μπερδεύεις την κινητικότητα με την αποτελεσματικότητα!
 
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας κρινόμαστε από τα αποτελέσματά μας και όχι από τις προθέσεις μας. Στη μετά θάνατο ζωή, κρινόμαστε από τις προθέσεις και όχι από τα αποτελέσματά μας.
 
Και όπως έχει πει και ο διάσημος προπονητής Vince Lombardi «Κάποιοι από μας θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά και κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι μας θα κριθούμε από ένα πράγμα : το αποτέλεσμα».
 
Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μοναδικά αποτελεσματικοί σε σημαντικούς τομείς της ζωής, της δουλειάς και των σχέσεων, μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα εντελώς πρωτοποριακό, επιστημονικό αλλά πολύ πρακτικό σεμινάριο με θέμα «Μαθήματα Αποτελεσματικότητας» στο οποίο σας δίνω συγκεκριμένες οδηγίες, τεχνικές, μεθόδους και πρακτικές για γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί σε πολλούς τομείς της ζωής, της δουλειάς, των πωλήσεων, της επιχειρηματικότητας, της επικοινωνίας και των σχέσεων μέσα κι’ έξω από το σπίτι.
 
Διαβάστε εδώ την αναλυτική θεματολογία  για να δείτε από μόνοι σας πόσο χρήσιμη μπορεί να σας φανεί.
 
Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-2512988 για να κλείσετε τη θέση σας και να εκμεταλλευτείτε την ειδική τιμή συμμετοχής στα €70+ΦΠΑ μέχρι 30 Σεπτέμβρη, αντί της κανονικής τιμής που είναι στα €90+ΦΠΑ.