ΠΩΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Tue Jun 2019
ΠΩΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η “συστηματική αποευαισθητοποίηση” είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε στην ψυχοθεραπεία και μέσα από συγκεκριμένα συστηματικά βήματα βοηθούμε τον πελάτη μας να αντιμετωπίσει και ξεπεράσει με επιτυχία θέματα που μέχρι πρότινος δυσκολευόταν. Όπως για παράδειγμα, φόβοι διάφορων κατηγοριών όπως ο φόβος του ασανσέρ, ή ο φόβος του νοσοκομείου ή άλλοι φόβοι και φοβίες.
Στις πωλήσεις, πολλοί υποφέρουν από το φόβο της πιθανής απόρριψης από τον υποψήφιο πελάτη. Ένας άχρηστος κυριολεκτικά φόβος που όσοι τον υπηρετούν καταστρέφονται σταδιακά από αυτόν γιατί τους απομακρύνει από όλα εκείνα που χρειάζεται να κάνουν για να επιτύχουν στη δουλειά τους.
Διπλή επιτυχία σημειώσαμε χθες το πρωί όταν μαζί με μια ομάδα άριστων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων δουλέψαμε πρακτικά. On the job! Αφήσαμε την εκπαίδευση στην αίθουσα και την μετουσιώσαμε σε πράξη στην αγορά. Με αληθινούς ανθρώπους, έξω από θεωρίες και υποθέσεις. Τα πήγαν όλοι τους εξαιρετικά!
Το ηθικό τους ανέβηκε στα ύψη, τα πρόσωπα τους φωτίστηκαν – παρά τον καύσωνα που υπέστησαν μιας και η δουλειά έγινε σε εξωτερικούς χώρους!
ΔΙΠΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιατί αφ’ ενός κατάφεραν να επιτύχουν με το παραπάνω το στόχο που είχαμε βάλει και αφ’ ετέρου γιατί άνθρωποι έμπειροι με πολλά χρόνια δουλειάς στις πλάτες τους έκαναν μια «επιστροφή στα βασικά» (back to the basics) με ταπεινοφροσύνη και καλή διάθεση να μάθουν, να εφαρμόσουν, να προσαρμοστούν και τα κατάφεραν! Μπράβο στο Δημήτρη και το Μιχάλη που σαν παλιότεροι και εμπειρότεροι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει αυτή την … «ταλαιπωρία» αλλά δεν το έκαναν! Μπράβο και στις Ελένη, Σίσσυ και Σοφία που ως νεότερες ρίχτηκαν με τα μούτρα στην προσπάθεια και κατάφεραν να νικήσουν και να ξεπεράσουν πολλά μέχρι πρότινος εμπόδια που αντιμετώπιζαν!
Στη φωτογραφία μας βλέπετε όλους λίγο πριν το ξεκίνημα της προσπάθειας στο σημείο συνάντησης μας.
(Όλη η επιτυχής αυτή διαδικασία έγινε στα πλαίσια της εκπαίδευσης του ολοκληρωμένου προγράμματος LISSIS που προσφέρεται σε ασφαλιστικές εταιρίες για εκπαίδευση και πρακτική των συνεργατών τους)