ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 4 ΠΛΗΡΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Tue Jun 2019
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 4 ΠΛΗΡΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ!

Ζωντανά σεμινάρια στον υπολογιστή σας!

4 σεμινάρια Επιχειρηματικότητας και Ηγεσίας σε ειδική τιμή

 
  1. 16 Στρατηγικές Επιχειρηματικής Δύναμης και Επιβίωσης (Τιμή €62) - Ένα πολύ επίκαιρο και χρήσιμο σεμινάριο που δίνει άμεσες λύσεις σε ζωτικής σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας και μικρομεσαίος επιχειρηματίας.
 
 
 
  1. Leadership Skills : Επικοινωνία και Ηγεσία (Τιμή€62) - Οι Ηγετικές Δεξιότητες ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ! Δεν χρειάζεται να είσαι γεννημένος Ηγέτης! Το σεμινάριο αποτελείται από τέσσερα μέρη σχετικά με: Ποιες είναι οι σημαντικότερες δεξιότητες ενός ηγέτη.  Τα διαφορετικά στυλ ηγεσίας.  Οι διαφορετικές προσωπικότητες και πως επικοινωνούμε σωστά μαζί τους.  Τα στάδια διαμόρφωσης και εξέλιξης μιας ομάδας.
 
 
  1. Οι αδιαμφισβήτητοι Νόμοι της Ηγεσίας (Τιμή €50) - Όλες οι δεξιότητες που χρειάζεται να κατέχει και να εφαρμόζει στην πράξη κάθε σύγχρονος ηγέτης. Στο σεμινάριο θα μάθετε ιδέες, πρακτικές και στρατηγικές που θα εμπλουτίσουν τη συμπεριφορά, την επικοινωνία, την παρακίνηση και το ηθικό τόσο το δικό σας, όσο και όλων όσων συνεργάζονται υπό την ηγεσία σας.
 
  1. Basic Negotiation Tactics : Βασικές Τεχνικές Διαπραγματεύσεων (Τιμή €50) - Θα μάθετε ΟΛΑ όσα χρειάζεστε για να μπορείτε να βγαίνετε κερδισμένοι κάθε φορά που διαπραγματεύεστε με κάποιον. Θα αποκομίσετε ιδέες, στρατηγικές και πολύτιμα “μυστικά” που ξέρουν μόνον οι επιτυχημένοι διαπραγματευτές και όλοι όσοι βγαίνουν κερδισμένοι στο παιχνίδι της διαπραγματευτικής ανθρώπινης επικοινωνίας και σχέσεων.
 
Κάθε σεμινάριο συμπεριλαμβάνει:
  1. Ζωντανή ηχογράφηση σε αρχείο MP3 που θα λάβετε ηλεκτρονικά
  2. Αναλυτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.
  3. Ολόκληρη την παρουσίαση στο power point σε ηλεκτρονική μορφή (pdf)
Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε σεμινάριο από την άνεση του υπολογιστή σας σε συνδυασμό με το ακουστικό αρχείο, σαν να συμμετείχατε ζωντανά.  Μπορείτε να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή, να κρατήσετε συμπληρωματικές σημειώσεις ή να ακούσετε πάλι κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.
 
Όλα αυτά στην ειδική τιμή των €150 αντί της κανονικής τους τιμής που ανέρχεται στα €224
Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε τη θεματολογία κάθε σεμιναρίου, επισκεφθείτε το e-shop στην ιστοσελίδα μας.
Τηλέφωνο παραγγελιών 210-2512988
info@image-a.gr