Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Sun Apr 2019
Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!
Το Μανιφέστο της Δύναμης!
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 13 Απριλίου, Ώρες 18:00 -21:00
Ξεν. HYATT REGENCY, αίθουσα Ballroom, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Money Show - Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας
Εικόνα, χρώματα, δράση σε ένα τρίωρης διάρκειας ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ από τον Άκη Αγγελάκη
Σε μια ιδιαίτερα παρακινητική εκδήλωση, εμπλουτισμένη με υπέροχα βίντεο και εικόνες θα καλυφθούν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα επαγγελματίας που προσπαθεί να επιβιώσει, να διαπρέψει, να δημιουργήσει και να αφήσει ότι καλύτερο έχει και μπορεί στα παιδιά του.
Θα μιλήσουμε για τη δύναμη της ψυχής, για τα εμπόδια, τις δυσκολίες, το φόβο, το σχεδιασμό, την επιχειρηματικότητα, τη γενναιότητα, τους ανθρώπους, τα προβλήματα, τα συναισθήματα, την ελπίδα, την απογοήτευση, τις σχέσεις, την ηγεσία, την αδικία, την παρακίνηση και πολλά άλλα πράγματα που όλες και όλοι χρειαζόμαστε λύσεις, ιδέες, απαντήσεις και στρατηγικές ώστε να μπορέσουμε να ζούμε τη ζωή μας περισσότερο νικηφόρα, δημιουργικά και επιτυχημένα.
Επίσης, θα παρουσιαστούν δυνατές συμβουλές ζωής και επιτυχίας, ενώ παράλληλα, θα μιλήσω για τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τα προβλήματα και την αντιπαλότητα που υπάρχει σήμερα στη ζωή μας, ειδικά για κάθε επαγγελματία. Θα δώσω έμφαση στην ψυχολογία της ΔΥΝΑΜΗΣ και θα μέσα από τα δυο καινούργια μου βιβλία πολύτιμες ιδέες και πληροφορίες.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και για να βρείτε θέση και να μην ταλαιπωρηθείτε, καλό είναι να είστε μερικά λεπτά νωρίτερα έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης που θα είναι η αίθουσα BALLROOM.
Τα καινούργια μου βιβλία θα διατίθενται προς πώληση με 50% έκπτωση στην τιμή λιανικής και επί πλέον με κάθε αγορά θα παίρνετε και δυο πολυσέλιδα e-books με τις παρουσιάσεις, σε ηλεκτρονική μορφή.