ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ NETWORKER

Sat Apr 2019
ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ NETWORKER
Ας δούμε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά και οι ποιότητες εκείνου που θέλει να κάνει networking, ή να διασυνδέεται με υποψήφιους πελάτες ή κέντρα επιρροής:
 
1.ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : Να αγαπάει πάνω απόλα, τους ανθρώπους και να μην εκνευρίζεται από τις αδυναμίες τους.
 
2.Να έχει ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΣΤΗ σ΄αυτό που υπηρετεί, πρεσβεύει, πουλάει ή αντιπροσωπεύει.
 
3.Να έχει ΠΑΘΟΣ : Να αγαπάει αυτό που κάνει και να κάνει αυτό που αγαπάει.
 
4.Η ικανότητα ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ στους άλλους ανθρώπους : Εξωστρέφεια – κοινωνικότητα – ενδιαφέρον. Πάντα να αναζητάτε γκρουπ των τριών, ή αυτόνομα άτομα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να τα προσεγγίζετε.
 
5.Η τέχνη του να κάνει ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Να ακούει πολύ.
 
6.Η τέχνη του να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους.
 
7.Η τέχνη του να μπορεί να ξεχωρίζει εκείνον που λέει λόγια από εκείνον που μπορεί να προσφέρει έργα.
 
8. Η τέχνη της διακριτικότητας, του τακτ και της σωστής χρήσης της ομιλίας. (Η τέχνη αυτή συμπεριλαμβάνει την ικανότητα να ξέρει πότε, με ποιούς και γιατί ανοίγει το στόμα του, ή το κρατά κλειστό).
 
9.Να γνωρίζει που ΔΙΑΦΕΡΕΙ : Τί είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σας;
 
10.Πάντα να μπορεί να παρέχει ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ στους άλλους : Μαθαίνετε τί απασχολεί και τι ενδιαφέρει το άλλο άτομο. Εκεί είναι που μπορεί να έχετε κάτι εσείς να δώσετε πρώτοι σαν χειρονομία καλής θέλησης, εμπιστοσύνης και καλής προδιάθεσης. (Μια ιδέα, μια σύσταση, μια αναφορά, μια πρόσβαση, κ.λπ).
 
11.Να είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ : Να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και να έχετε την ανάλογη οργάνωση και υποδομή.
 
12.Η ικανότητα της ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ : Να λέτε “ευχαριστώ” με λόγια, κάρτα, ή ένα τηλεφώνημα. Μην είστε αχάριστοι. Η αχαριστία είναι δείγμα ανασφάλειας, μικρότητας και απληστίας.
 
13.Να είστε ο ΕΑΥΤΟΣ σας : Μην υποκρίνεστε κάτι που δεν είστε. Απλά, μάθετε να κάνετε “fine tuning” σ΄αυτό που ήδη είστε. Μάθετε να προσαρμόζετε την προσωπικότητά σας στην προσωπικότητα του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας. Χρησιμοποιείστε τη λογική και το συναίσθημα σε ανάλογες ποσότητες που θα σας βγούν σε καλό.
 
Όλα αυτά και πολλά άλλα θα μάθετε αν συμμετέχετε στο πρωτοποριακό σεμινάριο που γίνεται την Τετάρτη 10 Απριλίου, ώρες 18:15 – 20:30 και θέμα «NETWORKING : Πώς να διασυνδέεστε με ανθρώπους – κλειδιά και να κάνετε τις σωστές επιχειρηματικές & επαγγελματικές γνωριμίες» - Διαβάστε περισσότερα εδώ