Ψυχική Ευελιξία και Ανθεκτικότητα

Mon Jan 2019
Ψυχική Ευελιξία και Ανθεκτικότητα
Είναι το θέμα των διήμερων εκδηλώσεων μου αυτή την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Κάραβελ, στα πλαίσια του Money Show.
 
Η ψυχικη ευελιξία και η ανθεκτικότητα αποτελούν δυο κυρίαρχα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που παραμένει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, μαχητικός, δημιουργικός, ανοιχτός στις ευκαιρίες και σοφός με τις αποφάσεις και τις πράξεις του.
 
Στο μαγικό αυτό διήμερο, θα καλύψω όσο πιο απλά, εύκολα, ευχάριστα και παραστατικά μπορώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που προσπαθεί να επιβιώσει, να διαπρέψει, να δημιουργήσει και να αφήσει ότι καλύτερο έχει και μπορεί στα παιδιά του.
 
Θα μιλήσουμε για τη δύναμη της ψυχής, για τα εμπόδια, τις δυσκολίες, το φόβο, το σχεδιασμό, την επιχειρηματικότητα, τη γενναιότητα, τους ανθρώπους, τα προβλήματα, τα συναισθήματα, την ελπίδα, την απογοήτευση, τις σχέσεις, την ηγεσία, την αδικία, την παρακίνηση και πολλά άλλα πράγματα που όλες και όλοι χρειαζόμαστε λύσεις, ιδέες, απαντήσεις και στρατηγικές ώστε να μπορέσουμε να ζούμε τη ζωή μας περισσότερο νικηφόρα, δημιουργικά και επιτυχημένα.
 
Την Παρασκευή ξεκινάμε στις 18:30 και θα αναπτύξω "Εφ' όλης της ύλης" ιδέες και συμβουλές που περιέχονται στο βιβλίο μου "Ζεις ή Υπάρχεις;" και θα διατίθεται σε ειδική χαμηλή τιμή μαζί με ένα πανέμορφο e-book 200 σελίδων με ολόκληρη την παρουσίαση. https://www.akis-angelakis.com/events/ef-olis-tis-ylis/
 
Το Σάββατο ξεκινάμε στις 18:00 και θα μιλήσω για όλα όσα θα συμβούλευα το παιδί μου αν επρόκειτο να πεθάνω και να μην το ξανάβλεπα. Δυνατές συμβουλές ζωής και επιτυχίας, ενώ παράλληλα, θα μιλήσω για τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τα προβλήματα και την αντιπαλότητα που υπάρχει σήμερα στη ζωή μας, ειδικά για κάθε επαγγελματία. Θα δώσω έμφαση στην ψυχολογία της ΔΥΝΑΜΗΣ και θα παρουσιάσω το καινούργιο μου βιβλίο "Το Μανιφέστο της Δύναμης". Θα διατίθεται σε χαμηλή τιμή και μαζί του θα υπάρχει πάλι ένα όμορφο δώρο e-book σε ηλεκτρονική μορφή με την παρουσίαση. https://www.akis-angelakis.com/events/to-manifesto-tis-dynamis/
 
Και τις δυο ημέρες, θα έχουμε μαζί μας τα υπέροχα κεράσματα των φίλων μας από την εταιρία NATURALS. Επίσης, όλοι όσοι παραβρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές θα κληρωθούν όμορφα δώρα όπως βιβλία, CD, DVD και e-books.
 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και για να βρείτε θέση και να μην ταλαιπωρηθείτε, καλό είναι να είστε μερικά λεπτά νωρίτερα έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης.
 
Σας περιμένω να σας δω, να σας αγκαλιάσω και να μοιραστούμε ένα διήμερο ζωτικής σημασίας για όλους μας!