ΕΝΑ "ΜΑΘΗΜΑ" ΖΩΗΣ!

Mon Nov 2018
Άκης Αγγελάκης Business and Life Training
Χτες  18 Νοέμβρη, τιμήθηκε ο σπουδαίος στιχουργός Σαράντης Αλεβιζάτος.
Ήταν μια πρωτοβουλία του αγαπημένου μου φίλου, απόφοιτου των σεμιναρίων μου, μαέστρου και ιδρυτή των Ωδείων "Νίκος Σκαλκώτας", Γιώργου Παζαϊτη. Ο Γιώργος, με την ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη που τον διακρίνει, τίμησε στο Κάραβελ με μια ανεπανάληπτη συναυλία τον κύριο Αλεβιζάτο.
Τώρα θα με ρωτήσετε, "ποιο είναι το μάθημα ζωής;"
Το Μάθημα Ζωής είναι ότι εγώ μέχρι χτες δεν γνώριζα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει γράψει τους στίχους από τα ομορφότερα και τα περισσότερα τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει και ακόμα τραγουδάμε.
Έχει δουλέψει και συνεργαστεί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες στη χώρα μας. Διαβάστε εδώ να δείτε
Το Μάθημα Ζωής είναι πως υπάρχουν φορές που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ.
Γιατί όταν απευθύνεσαι στους πολλούς, τις περισσότερες φορές η σεμνοτυφία και η ταπεινοφροσύνη δεν είναι αρκετές για να φανεί και να εκτιμηθεί η αληθινή προσφορά σου, εκτός και αν έχεις κάνει τις κατάλληλες ενέργειες γι αυτό.
Μπράβο στο Γιώργο Παζαίτη, Θαυμασμός στον υπέροχο στιχουργό και να θυμάστε: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια. Πρέπει να το υπενθυμίζει συνέχεια και το αποδεικνύει ότι είναι!
 
(Στην πρώτη φωτό ο κύριος Αλεβιζάτος, στη δεύτερη η αφίσα για την εκδήλωση και στην τρίτη μαζί με το Γιώργο Παζαϊτη και φίλους λίγο πριν την έναρξη της υπέροχης αυτής εκδήλωσης)