ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ!

Sat Oct 2018
ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ!
Δεν είναι μόνο εκείνοι οι κακοί που θα σε σταματήσουν στο δρόμο και με την απειλή ενός μαχαιριού θα σου ζητήσουν το πορτοφόλι ή το κινητό σου. Ούτε οι άλλοι που θα "μπουκάρουν" τη νύχτα στο σπίτι σου για να σε κακοποιήσουν και να σου κλέψουν τα υπάρχοντά σου.
 
Γεμίσαμε από χαμογελαστούς, ευγενικούς και δήθεν καλοκάγαθους και πρόθυμους εξυπηρετητές που με την πρώτη ευκαιρία, θα αρπάξουν ότι πιο ακριβό και ιερό μπορεί να έχουμε επάνω μας, μέσα στο σπίτι, στο πορτοφόλι ή και στην καρδιά μας!
 
Είναι όλοι εκείνοι οι κουστουμαρισμένοι δήμιοι που χωρίς δισταγμό θα σου επιβάλουν ποινές, πρόστιμα και τιμωρίες περισσότερο δυσβάτακτες από το κακό που θα σου κάνει το κλεφτρόνι που θα σπάσει το τζάμι της κουζίνας για να εισβάλει στο χώρο σου.
 
Δυστυχώς, οι καιροί μας δίνουν χώρο στο να υπάρχουν τέτοιες ράτσες! Κι αυτό οφείλεται και σ' εμάς που επιτρέπουμε στο φόβο, την υποτέλεια ή την αδιαφορία μας να μας γονατίζουν μπροστά τους!
 
Καιρός να κάνουμε κάτι γι' αυτό! Γιατί αν δεν κάνουμε, αργά ή γρήγορα η φυλακή που ΕΜΕΙΣ θα καταλήξουμε θα είναι χειρότερη από εκείνη που αυτοί έχουν δραπετεύσει και καταδυναστεύουν τις ζωές μας.
 
Οι κουστουμαρισμένοι αδίστακτοι απατεώνες περιμένουν να μας συναντήσουν σε κάθε γωνιά, σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
 
Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!