ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ!

Fri Sep 2018
ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ!
ΠΑΨΕ να υπομένεις, να γίνεσαι θύμα, να ελπίζεις χωρίς προοπτική και να υποκρίνεσαι ότι όλα βαίνουν καλώς στη ζωή σου που τη βλέπεις να ξεγλιστράει από τα χέρια σου κι αντί να ζεις καλύτερα, ζεις δυσκολότερα, ζεις με λιγότερα και ζεις κοιτώντας τα όνειρά σου να απομακρύνονται από σένα!
Στο έχω πει, στο έχω ξαναγράψει, στο έχω βροντοφωνάξει. ΔΕΝ σε ανάθρεψαν οι γονείς σου για να ζεις σκυφτά, φοβισμένα και υποτονικά! Είχαν όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες για σένα να ανέβεις ψηλά, να ξεχωρίσεις, κάθε σου ημέρα να γίνεται όλο και πιο φωτεινή, δημιουργική και γεμάτη χαρές κι επιτυχίες!
ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να δώσεις ακόμα μια μάχη. Μια μάχη για να αλλάξεις όλα εκείνα που δεν σου αρέσουν, που σε πονούν και που σε ταλαιπωρούν στη ζωή σου, στη δουλειά σου και στις σχέσεις σου.
Το δικαίωμα του ΜΑΧΗΤΗ είναι και υποχρέωση που σήμερα μπορεί εσύ να έχεις απέναντι στα δικά σου παιδιά! Μην επιτρέψεις στο άδικο, το παράλογο, το ανήθικο και το σκοτεινό να κυβερνάει τις ημέρες σου! Ο χρόνος φεύγει και φεύγει γρήγορα.
Δυο εξαιρετικές εκδηλώσεις, μεστές σε ιδέες και παρακίνηση, ειδικά σχεδιασμένες για ανθρώπους Ηγέτες και Μαχητές είναι αυτή την Κυριακή.
Έλα να πάρεις δύναμη, έμπνευση και κουράγιο την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα στο σεμινάριο/παρουσίαση του νέου μου βιβλίου "Ζεις ή Υπάρχεις;" Θα ακούσεις, θα βιώσεις και θα δεις όλα εκείνα που αν αγκαλιάσεις με την καρδιά και την ψυχή σου θα σε κάνουν τον Ήρωα που ονειρεύτηκαν οι γονείς σου να γίνεις!
Μπορείς να έρθεις με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένους σου! Διάβασε εδώ περισσότερα https://www.akis-angelakis.com/events/zeis-i-yparheis-seminario-kai-vivlio/ - Τηλεφώνησε για να κάνεις κράτηση της θέσης σου στο 210-2512988
Αν θέλεις να καλλιεργήσεις περαιτέρω τις ηγετικές σου ικανότητες, τότε μη χάσεις την Κυριακή το πρωί στις 11 το σεμινάριο "Οι Αδιαμφισβήτητοι Νόμοι της Ηγεσίας"https://www.akis-angelakis.com/events/oi-adiamfisvititoi-nomoi-tis-igesias/  - Τηλεφώνησε για να κάνεις κράτηση της θέσης σου στο 210-2512988