Προσωπικές Συνεδρίες

Mon Sep 2018
Προσωπικές Συνεδρίες
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ μέσα από τις προσωπικές συνεδρίες:
 
  • Να σας βοηθήσω να πετύχετε τους προσωπικούς ή/και επαγγελματικούς σας στόχους μέσα από ένα σχέδιο δράσης και συγκεκριμένα βήματα που μαζί θα καταστρώσουμε, μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που θα συμφωνήσουμε.
 
  • Να σας εμπνεύσω να δουλέψετε με τον ίδιο σας τον εαυτό και να βρείτε τις λύσεις σε θέματα ψυχικής ανθεκτικότητας, επαγγελματικών προβλημάτων, σχεσιακών και ψυχολογικών καταστάσεων που σας προβληματίζουν, σας δυσκολεύουν και σας ταλαιπωρούν.
 
  • Να σταθώ δίπλα σας για να μοιράζεστε μαζί μου τα σχέδια, τα όνειρα και τις αγωνίες σας και να διαμορφώσουμε το μονοπάτι της προσωπικής ελευθερίας, της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικής καταξίωσης και προκοπής.
 
  • Να σας εκπαιδεύσω σε θέματα διαχείρισης δύσκολων συναισθημάτων, αντιμετώπισης και υπέρβασης εμποδίων και ανάπτυξης προσωπικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων, περισσότερου δυναμισμού και αυτοεκτίμησης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε θεραπευτικά, επιστημονικά και συστηματικά ώστε να κατορθώσετε να κάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας, προσωπικούς ή επαγγελματικούς πραγματικότητα!
 
Αρκεί να το θέλετε αληθινά και να είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι για την επιτυχία!
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για να προγραμματίσουμε μια πρώτη συνεδρία ώστε να συζητήσουμε μαζί την προοπτική αυτή!
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2512988